Connect with us

stoplekto

Ευχές του ΑΟ Καστέλλας στον Γιάννη Κατσό

Published

on

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησαν οι παλαίμαχοι ποδοσφσιρστές του ΑΟ Καστέλλας, καθώς με επιστολή που μας έστειλαν εύχονται χρόνια πολλά στον επί σειρά ετών γενικό αρχηγό του ΑΟ Καστέλλας Γιάννη Κατσό.

Ακολουθεί η επιστολή:

“Μιας και οι αφανείς ήρωες του ποδοσφαίρου, επιλέγουν να μην προβάλλεται η σημαντική δράση και η προσφορά τους, καλό είναι ακόμα και με μικρές αφορμές να αναφερόμαστε πότε-πότε σε αυτούς.
Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά σε έναν ακούραστο στρατιώτη του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, επί σειρά ετών “σημαία” του ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ, μα πάνω απ’όλα σε έναν σπουδαίο άνθρωπο και επιστήμονα, στον Γιάννη Κατσό που σήμερα 04/03 έχει τα γενέθλια του.
Γιάννη, από καρδιάς σε ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή προσφορά σου, να είσαι πάντα γερός , χαμογελαστός και αυτάρκης!! Να χαίρεσαι και να καμαρώνεις τα δύο κορίτσια σου Μυρτώ και Μελίτα!!

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Καστέλλας,
Ανδρέου Γ., Ανδρέου Α., Νιαράκης Β., Κακογιάννης Αρ., Ιωακειμίδης Δ., Τσερεγκούνης Στ., Λαβιδόπουλος Λ., Τσοπανάκης Πυρ., Τζιανακης Απ., Δημόπουλος Δ., Σωτηρίου Μ., Μανδρέκας Δ., Χριστοδούλου Γ. και πολλοί άλλοι. ”

Ο Γιάννης Κατσός αποτελεί την ζωντανή ιστορία του ΑΟ Καστέλλας και όλα αυτά τα χρόνια είναι η ψυχή εντός και εκτός γηπέδων, προσφέροντας όσο λίγοι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Η ιστοσελίδα με τη σειρά της δείχνει τον απόλυτο σεβασμό  στο πρόσωπό του και του εύχεται επίσης χρόνια πολλά με υγεία και δύναμη σε ό,τι κάνει.