Connect with us

Γ Εθνική

Ευχαρίστησε την ΕΠΣ Κορινθίας ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου

Published

on

Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου με ανακοίνωση του ευχαρίστησε την ΕΠΣ Κορινθίας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Τσιχριτζή για την καθοριστική του συμβολή στο αίτημα της αλλαγής ομίλου.

Ο Α.Σ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ευχαριστεί θερμά την ΕΠΣ Κορινθίας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κο Τσιχριτζή και τον αντιπρόεδρο της ένωσης και επίτιμο πρόεδρο του Ατρομήτου κο Μπίτζιο, για την καθοριστική του συμβολή στο αίτημα της αλλαγής ομίλου.

Με προσωπικές του ενέργειες κατόρθωσε να αλλάξει να αλλάξει η ομάδα μας όμιλο, κάτι που φάνταζε πολύ δύσκολο αφού εδώ και χρόνια είχε παγιωθεί οι ομάδες από Κορινθία να μην συμμετέχουν σε όμιλο της Πελοποννήσου. Το Σωματείο μας είναι πάντα αρωγός στο έργο της ΕΠΣ Κορινθίας και πάντα δίπλα στον Πρόεδρο της».

«Ο Α.Σ. Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά την Ε.Ε της Ε.Π.Ο. για την ανταπόκριση στο δίκαιο αίτημα μας για την αλλαγή ομίλου. Πλέον η ομάδα μας θα αγωνιστεί στον 7ο  όμιλο της Γ Εθνικής. Ευχαριστούμε επίσης όσους βοήθησαν στην προώθηση του αιτήματος αυτού και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Κορινθίων Κο Μπιτζιο.

ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ… ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ… ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ.. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ”.