Connect with us

stoplekto

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση – Ακαδημίες ΑΕ Κηφισιάς

Published

on

Η πορεία των ποδοσφαιρικών ακαδημιών μας και την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο ξεπερνά τα όρια μιας αθλητικής επιτυχίας. Αυτές οι επιτυχίες τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε επίπεδο αθλητικής οργάνωσης, δίνουν πλέον στην ομάδα μας μια περίοπτη θέση στον “ποδοσφαιρικό” χάρτη της Ελλάδας. Εξάλλου, θεωρούμε εξαιρετική τιμή για μας την επιλογή της Ακαδημίας μας στο Πρόγραμμα του ΟΠΑΠ “Αθλητικές Ακαδημίες”, συμμετοχή που επιτεύχθηκε μεσά από συγκροτημένη και προγραμματισμένη εργασία σε όλα τα επίπεδα συνεργασίας που διέπουν μια ποδοσφαιρική οικογένεια.

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να τονίσουμε και τις μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες των ομάδων μας με πρώτη από όλες την διάκριση των τμημάτων Παίδων, Προπαίδων και Τζούνιορ στο 9ο Πανελλήνιο Τουρνουά Δήμητρας Απόλλων (Τρίκαλα 2015). Ακόμη, στο πρόσφατο τουρνουά ΚΙΒΩΤΟΣ 2015, με τη συμμετοχή 11 τμημάτων μας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, με την ομάδα μας να αναδεικνύεται πρώτη στα τμήματα Προπαίδων και Τζούνιορ και δεύτερη θέση στα τμήματα Προτζούνιορ και Αστεράκια.

Συνοψίζοντας την αγωνιστική αποτίμηση πρέπει να αφέρουμε την 2η συνεχή παρουσία της ομάδας Νέων στις 4 καλύτερες ομάδες των Αθηνών, καθώς και την μέχρι στιγμής πρωτοπορία των τμημάτων Προπαίδων και Τζούνιορ στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ. Συμμετέχοντας και φέτος σε όλα τα Πρωταθλήματα της Ένωσης Αθηνών η ακαδημία μας εκτός των άλλων προσέφερε 4 αθλητές της στα αντοπροσωπευτικά συγκροτήματα των Μικτών Νέων και Παίδων της Αθήνας, οι οποίοι συνέχισαν και στις Περιφερειακές Ομάδες της ΕΠΟ.

Κλείνοντας, θέλουμε απο καρδιάς να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά τους προπονητές μας, τους αρχηγούς των τμημάτων μας και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στο σύλλογο μας. Πάνω από όλα όμως τους αθλητές μας (400 ενεργοί αθλητές) που κατατάσσουν την ακαδημία μας ανάμεσα στις μεγαλύτερες της Ελλάδας.

Με εκτίμηση

Ο Γενικός Διευθυντής Αλέξανδρος Βάγιας

Ο Τεχνικός Διευθυντής Λευτέρης Μυλώνης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply