Connect with us

stoplekto

Ευχαριστήρια από τον Αστέρα Νίκαιας

Published

on

Από την διοίκηση του Αστέρα Νίκαιας λάβαμε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση που αφορά την ποδοσφαιρική περίοδο που μόλις τέλειωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Αστέρα Νίκαιας με την ευκαιρία της λήξης της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2011-12 αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και να συγχαρεί:

1. την ΕΠΣ Πειραιά για την άρτια διοργάνωση του πρωταθλήματος που συμμετείχαμε.

2. τον Σύνδεσμο Διαιτητών για την βοήθεια και τη συμμετοχή που μας παρείχαν για την διεξαγωγή των αγώνων μας. Άλλωστε για εμάς οι διαιτητές θεωρούνται «συμπαίκτες» μας.

3. τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για το ήθος, την αθλητική άμιλλα, το μεγάλο ταλέντο τους και το σεβασμό τους προς την διοίκηση. Το Δ.Σ. τους εύχεται υγεία και να πραγματοποιηθεί η κάθε τους προσδοκία.

4. όλα τα σωματεία που ήταν «αντίπαλοι» μόνο για 90’ του αγώνα και ειδικά την Θύελλα Κορυδαλλού και την ΑΕ Νίκαια για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Ευχόμαστε στα σωματεία ΑΟ Άνω Νεάπολη, ΑΟ Ζέας και Πορφύρα γρήγορη επάνοδο στην Κατηγορία μας.

5. την αθλητική εφημερίδα ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, τα αθλητικά site stoplekto.gr, sport5.gr, erasitexnikopodosfairo.gr, sportactive και το Κανάλι 1 90.4 για την πολύτιμη βοήθειά τους στον τομέα της ενημέρωσης του πειραϊκού ποδοσφαίρου. Ελπίζουμε και θέλουμε να είναι κοντά μας και την καινούρια σεζόν.

Και 6. την αθλητική εταιρία GIVOVA και ιδιαίτερα τον προωθητή προϊόντων της Νίκο Αυγουστίνο για τις συμβουλές του και την άψογη συνεργασία μας.»

 

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΤΟ Δ.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply