Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ευχαριστίες από Παπασωτηρίου

Published

on

Να ευχαριστήσει όλους αυτούς που βρέθηκαν στην μέχρι τώρα πορεία του στο ποδόσφαιρο θέλησε ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του  Παμπαιανικού Φώτης Παπασωτηρίου. Αναλυτικά αναφέρει:

Όταν πριν ένα χρόνο περίπου επέστρεφα στον Α.Π.Ο. ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ, μετά το πέρασμα μου από τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ, δεν περίμενα ότι θα ερχόταν γρήγορα το πλήρωμα του χρόνου. Μετά από μία χρονιά γεμάτη χαρές και λύπες στην ομάδα που με ανέδειξε, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από τον Α.Π.Ο. ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ.

Η πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιήσαμε στον Β΄ γύρο της χρονιάς που πέρασε, δυστυχώς δεν μας άφησε χαρούμενους αφού τελικά δεν πετύχαμε την άνοδο, που όλοι ευελπιστούσαμε. Ελπίζω και εύχομαι αυτή η πορεία να είναι οδηγός για το μέλλον της ομάδας. Αποχωρώντας θέλω να ευχαριστήσω όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά τους συμπαίκτες μου για τη πολύτιμη βοήθειά τους εντός και εκτός γηπέδου, για όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί και εύχομαι καλή συνέχεια με υγεία και κάθε επιτυχία. Ευχαριστώ πολύ και του εύχομαι μόνο επιτυχίες, τον προπονητή Κο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Ηλία για όλα όσα μου έμαθε και για τις συμβουλές που μου έδινε.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο Κο ΚΩΤΣΑΡΑ Δημήτρη, τον Γεν. Αρχηγό Κο ΠΟΛΥΔΩΡΟ Άγγελο, τον Κο ΧΑΤΖΗ Γιώργο και όλο το Δ.Σ. του συλλόγου, που ήταν δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε και προσπαθούσαν να πετύχουν το καλύτερο. Ευχαριστώ τους λιγοστούς αγνούς φιλάθλους-γονείς της ομάδας, οι οποίοι μας υποστήριζαν στις νίκες και στις ήττες και μας ακολουθούσαν σε όλα τα παιχνίδια, δίνοντας μας τη δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Στην νέα μου ομάδα την ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ Ανθούσας, θέλω ευχαριστήσω όλους όσους με πίστεψαν, ειδικά τον Κο ΦΩΣΚΟΛΟ Αντώνη και τον Κο ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟ Γιάννη οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να γίνω μέλος της Ατλαντίδας και ευελπιστώ να τους δικαιώσω για την επιλογή τους στο πρόσωπό μου, δίνοντας όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει ο πρόεδρος και ο προπονητής της ομάδας μας.