Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ευχαριστεί Μάνο Παντίδη ο Άγιος Ιερόθεος – Διάδοχος ο Βαφειάδης

Published

on

Έπειτα από ένα χρόνο συνεργασίας, ο Μάνος Παντίδης και ο Άγιος Ιερόθεος αποφάσισαν να μην πορευθούν μαζί και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο καταρτισμένος γυμναστής αποχωρεί ως φίλους από τους Περιστεριώτες και για αυτό τον λόγο η Διοίκηση φρόντισε να το ευχαριστήσει δημόσια για την προσφορά του και τον επαγγελματισμό του. Παράλληλα, οι κιτρινόμαυροι βρήκαν στο πρόσωπο του Δημήτρη Βαφειάδη τον κατάλληλο αντικαταστάτη του. Ο νέος γυμναστής είναι προπονητής στο εφηβικό της ομάδας του Παναγιώτη Ρούμπα ενώ έχει θητεύσει στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου Αθηνών (ομάδα Κ-17, Κ-20).

Η ανακοίνωση για τον Μάνο Παντίδη:

Η Διοίκηση του Αγίου Ιεροθέου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον γυμναστή, Μάνο Παντίδη. Ο κ. Παντίδης πορεύθηκε μαζί μας για ένα χρόνο και εργάστηκε σκληρά μαζί με όλο το τεχνικό τιμ ώστε η ομάδα μας να πραγματοποιήσει μια αξιόλογη πορεία. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του αλλά και για τον επαγγελματισμό του που έδειξε στον σύλλογο μας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και ότι καλύτερο στην ζωή και την οικογένεια του.

Η ανακοίνωση για τον Δημήτρη Βαφειάδη: 

Η διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι καθήκοντα γυμναστή στην ομάδα μας αναλαμβάνει ο Δημήτρης Βαφειάδης. Πρόκειται για πρόσωπο το οποίο είναι άρτια καταρτισμένο καθώς είναι κάτοχος UEFA Β’ ενώ διαθέτει αρκετή εμπειρία με δεδομένο ότι έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου Αθηνών (ομάδα Κ-17, Κ-20). Ο Βαφειάδης αποτελεί γνώριμο πρόσωπο για την ομάδα αφού έχει αναλάβει χρέη προπονητή και στο εφηβικό τμήμα του συλλόγου μας.