Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ευχαριστεί την Δημοτική Αρχή ο Χαραυγιακός

Published

on

Με ανακοίνωση το ΔΣ του  Χαραυγιακού ευχαριστεί τον Δήμαρχο Ηλιούπολης, Βασίλη Βαλασόπουλο, καθώς και τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Ηλιούπολης, Θέμη Γιαννόπουλο για την πρωτοβουλία ανακαίνισης του Δημοτικού Σταδίου Ηλιούπολης, και καταλήγει σε κάλεσμα των φίλων της ομάδας για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων που θα λάβει χώρα στο ανακαινισμένο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα παρακάτω:

«Το «νέο» γήπεδο είναι πραγματικότητα! Πιστοί σε όσα είχαν εξαγγείλει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βαλασόπουλος Βασίλης και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου κ. Γιαννόπουλος Θέμης δημιουργήθηκε ένα γήπεδο «στολίδι» όπως το αποκάλεσαν και οι υπεύθυνοι που έκαναν τον έλεγχο για την καταλληλότητα χρήσης.

Ο Α.Ο.Η. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ, το ΔΣ και ο πρόεδρος κ. Φύτρος Εμμανουήλ ευχαριστούν ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Βαλασόπουλο και τον πρόεδρο του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. κ. Γιαννόπουλο για τις προσπάθειες και ενέργειες που έκαναν για να παραδοθεί το ανακαινισμένο γήπεδο άρτια οργανωμένο προς χρήση. Η αρχή γίνεται την Κυριακή 8/3/2015 με το παιχνίδι Χαραυγιακός – Ελπίδα Αγ. Αναργύρων στις 15:30

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply