Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εύκολα η Αγία Ελεούσα

Published

on

Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Κακαβά, η Αγία Ελεούσα επικράτησε εύκολα του Αγίου Δημητρίου με 3-0 στην έδρα της. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν οι επιθετικοί της Αγίας ήταν πιο εύστοχοι απέναντι στον τερματοφύλακα Ρούμπη.

Η ομάδα του Ψύλλια μπήκε δυναμικά στον αγώνα με καλές ενέργειες αλλά λιγοστές φάσεις αφού στο πρώτο ημίχρονο η άμυνα του Αγίου Δημητρίου στεκόταν πολύ καλά. Ο Ρούμπης είχε εξαιρετικές επεμβάσεις στο φάουλ του Τσολάκογλου στο 30′, σε σουτ του Καλλογέρη μέσα από την περιοχή στο 32′ αλλά και στο 39′ όταν έκανε ενστικτώδης επέμβαση σε σου Φιλιππίδη. Η μεγαλύτερη φάση στο πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους ήταν στο 34′ όταν ο Ρούσσος έχασε τετ-α-τετ μόνος του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το ημίχρονο έκλεισε 0-0 και του φιλοξενούμενους να μην απειλούν ουσιαστικά. Με την έναρξη της επανάληψης η Ελεούσα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του αφύλαχτου Ρούσσου στο 48′ έπειτα από φάουλ του Φιλιππίδη. Το ίδιο σκηνικό στο 60′, ο Φιλιππίδης εκτέλεσε από πλάγια δεξιά, ο Ρούμπης έκανε άστοχη έξοδο και ο δραστήριος Κακαβάς με προβολή έκανε το 2-0. Πρώτο καλό σουτ για τον Άγιο Δημήτριο στο 65′ με τον Μαλτέζο ενώ στο 73′ ο Καρζής εκτέλεσε καλά αλλά αδύναμα το φάουλ για να μπλοκάρει εύκολα ο Ζούκας. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Ρούσσο, Καλλογέρη και στο 78′ ο Κακαβάς με κοντινό πλασέ ύστερα από γύρισμα του Καλλογέρη έκανε το 3-0 μέσα σε αποθέωση. Στο 90′ ο Ρούσσος έχασε μοναδική ευκαιρία για να χριστεί σκόρ όμως έσωσε ο Ρούμπης.

Πολύ καλή η διαιτησία των Χριστοδούλου, Καραγιαννίδη και Τσιλιπάνου. Τέλος, στις κερκίδες βρέθηκε και ο προπονητής του Θριάμβου Αθηνών, Κώστας Αρζένης, για να παρακολουθήσει τους μελλοντικούς του αντιπάλους.

Αγία Ελεούσα (Θανάσης Ψύλλιας): Ζούκας, Σαρλάς, Β.Μιχελής, Κατσαμπάς, Κ. Μιχελής, Τσολάκογλου, Κακαβάς, Χρυστούλης, Καλλογέρης (82′ Καντάρτζης), Φιλιππίδης (79′ Ντατσιουνάκης), Ρούσσος (C).

Άγιος Δημήτριος (Πέτρος Καπώνης): Ρούμπης, Νούλας, Σινοβάρφη (64′ Κάλλας), Κυριάκης, Φείγας (C), Αδαμίδης, Κοκλίδης, Μανιάτης (46′ Κόντος), Μαλτέζος, Καρζής, Γκίκας (75′ Γάτσιος).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply