Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εύκολα η Διάνα Ηλιούπολης 5-0 το Καλαμάκι

Published

on

Την εξαιρετική της πορεία συνέχισε η Διάνα Ηλιούπολης, που χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία επικράτησε με 5-0 επί του Καλαμακίου.

Εφτασε έτσι τους 21 βαθμούς και είναι στην 3η θέση, μόλις ένα βαθμό από την κορυφή. Από την άλλη το Καλαμάκι με μόλις ένα βαθμό είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η Διάνα μπήκξε πολύ δυνατά και καθάρισε το ματς από νωρίς, αφού στο 3′ ο Ποντικάκος έκανε το 1-0 και στο 10′ ο Φάρος πέτυχε το 2-0. Στο 51′ ο Ζώης έκανε με ωραίο σουτ το 3-0, ενώ στο 52΄ο ίδιος παίχτης είχε δοκάρι. Στο 79′ η Διάνα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Παυλίδη, ο οποίος αποβλήθηκε. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Καζάκος ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 90′ και πάλι ο Καζάκος.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Τζίνας, Πανίδης, Δάρρας (76’ Κριτσωτάκης), Νίκολι, Χάλος (66’ Κουσάνας), Μπαρδάκης, Καζάκος, Παπαντζίμας, Ζώης (66’ Ευθυμίου), Φάρος (76’ Γκεγκάι), Ποντικάκος (66’ Τζέμαρης).

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Γεωργούσης, Γαλιατσάτος (80’ Αναγνώστης), Αθανασίου (57’ Καλογερόπουλος), Κίλιας, Κοτόπουλος, Αργύρης (57’ Γιανναράκος), Κάλλος, Γεροντάρης, Ρήγας (57’ Παυλίδης), Ζαχαρίου (33’ Σαραντινός), Σιδεράς.