Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εύκολα ο Άρης 4-1 τα Ιλίσια 2004

Published

on

Πετυχαίνοντας την 20η  νίκη του στο πρωτάθλημα ο Άρης Πετρούπολης , αυτή τη φορά νικώντας τα Ιλίσια 2004 με   4-1 τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του παίρνοντας την 2η προνομιούχο θέση που του έδωσε το δικαίωμα από την επόμενη περίοδο να αγωνίζεται στην Α΄ Αθήνας.

Ο Άρης μπήκε φουριόζος στον αγώνα και στο 2΄ μετά από μεταβίβαση του Ρετζόφ ο Κρομύδας άνοιξε στο σκορ 1-0 , Στο 7΄μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σκούφη ο Στρατής με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 15΄τα Ιλίσια κέρδισαν πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Μπουφίδη το οποίο εκτέλεσε ο Ρέκα για να μειώσει σε 2-1. Στο 19΄με δυνατό σουτ του Καράτι έγινε το 3-1 για να κλείσει το σκορ σε 4-1 στο  64΄ πάλι ο Κρομύδας μετά από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα Λώλου.

Από τον ενθουσιώδη Άρη ξεχώρισαν οι Τομπουλίδης, Κρεμύδας, Μουρτζάκης και Μπουφίδης ενώ από τα Ιλίσια οι Ρέκα και ORUCI

Καλή  η διαιτησία των  Στάμου Β,   Κυριακουλέα  Α  και Λάσπα Δ.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ  :  Αποστόλου,  Τσούκαλης,  Στρατής ( 75΄ Φλώρος ), Μουρτζάκης, Ρετζόφ, Καράτι ( 46΄ Παούρης ),  Μπουφίδης,  Ζώγκας,  Κρομύδας,  Τομπουλίδης, Σκούφης ( 64΄ Ντούλας )

 

ΙΛΙΣΙΑ 2004 : Λώλος, Δασκαλόπουλος, ORUC I, Μπίτας, Σώκλας, Σπυράκης, Ρισβάς (  46΄Μάλαχ,62΄ Πάσιος )– Τσιπούρας, Παναγόπουλος  ( 70΄ Πρέντσας ), Ρέκα ,Παπαβασιλείου.