Connect with us

Γ Εθνική

Εύκολα ο Αγιος Νικόλαος 3-0την Αγία Παρασκευή

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο ΑΟΑΝ τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2024 καθώς στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής επικράτησε στην έδρα του της Αγίας Παρασκευής με 3-0.

Η ομάδα του Μ. Σκύβαλου ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς μόλις στο 3΄ο Πήλιος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αγίου Νικολάου με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σένκα.

Στο 23΄έγινε το 2-0 ‘με τον Πήλιο αυτή την φορά να γίνεται δημιουργός και να δίνει ωραία ασίστ στον Κατσικοκέρη που με πλασέ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Πήλιος θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ για την ομάδα του στο 37΄με τον Κουρακλή να διώχνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή στο σουτ που επιχείρησε ο παίκτης του ΑΟΑΝ. Από την άλλη η Αγία Παρασκευή είχε δύο καλές στιγμές μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους για να μειώσει το σκορ σε 2-1 με τον Μπάκο στο 42΄και τον Μυτάκη στο 45΄με τον Ψιμόπουλο να αντιδρά σωστά και στις δύο περιπτώσεις.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά οι φάσεις ήταν λιγοστές στις δύο εστίες με τον ΑΟΑΝ να εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο του ματς και να επισφραγίζει τελικά τη νίκη του στο 88΄όταν ο Πήλιος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Πρίφτη και ο Καρλίτος που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν εύστοχος διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

ΑΟΑΝ: Ψιμόπουλος, Μουστάκης (64΄Δολαψάκης), Τσιλεδάκης, Πυθαρούλης (64΄Τσανάι), Χριστογιάννης, Καμαρά, Νοκάι (75΄Πλουσής), Φουκαράκης, Κατσικοκέρης (75΄Μαρτσάκης), Σένκα (84΄Καρλίτος), Πήλιος

Αγία Παρασκευή: Αραμπατζής, Κόλιας, Κουρακλής, Πρίφτης, Μιχαηλίδης, Μυτάκης, Δημήτρουλας (46΄Καραγιάννης), Συλιανόπουλος (81΄Καστανιώτης), Κουτσουπιάς (89΄Αναγνωστόπουλος), Μούζος, Μπάκος.

Πηγή: Primesport