Connect with us

stoplekto

Εύκολα ο Αθηναϊκός

Published

on

Τρίτη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές για τον Αθηναϊκό. Οι ‘ερυθροκίτρινοι’ επικράτησαν 4-1 χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα του Αστέρα Ζωγράφου στο ‘Γρηγόρης Λαμπράκης’. Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 3-1 και διαμορφώθηκε χάρις το κοντινό πλασέ του Κιουτάκ στο 17′, τον φορτσάτο Τσατσουλή στο 25′ και την όμορφη ατομική προσπάθεια του Λάιου. Ενδιάμεσα και το 28′, ο Μπεθάνης μείωσε σε 2-1 για τον Αστέρα. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε. Στο 63′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της δικαιολογημένης απευθείας κόκκινης κάρτας στον Παριανό για επικίνδυνο μαρκάρισμα. Παρόλα αυτά, ο Κιουτάκ έκλεισε τον χορό των γκολ με όμορφο πλασέ στις καθυστερήσεις.

Διαιτητές: Σχίζας Κ., Κάβδας Π., Βασιλάκης Χ.

Αστέρας (Πέτρος Σομπότοβιτς): Λέκκας, Αμπατζής, Χατζησπύρος, Παπαθανάσης Σ. (80′ Παπαβασιλείου), Κυριαζής, Εξηντάρης, Πανταζόγλου (46′ Στραβοδήμος), Παπαθανάσης Ν., Νικολαΐδης, Λαζάρου (54′ Μπούρας), Μπεθάνης.

Αθηναϊκός (Βασίλης Τζαλακώστας): Αθανασόπουλος, Γιακουμέλος (84′ Καμπάκος), Βασιλάκης, Κίλιας, Κουστουμπέκης, Μοροσάνου, Μποσνιάκου (21′ λ.τρ. Λάιος), Σούλας, Τσατσουλής (68′ Γώγος), Παριανός, Κιουτάκ.