Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εύκολα ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου 3-0 την ΑΕ Περιστερίου

Published

on

Ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρά το γεγονός πως έπαιξε από πολύ νωρίς με 10 παίχτες, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου επικράτησε με 3-0 επί της ΑΕ Περιστερίου.

Εφτασε έτσι τους 12 βαθμούς και είναι στην 4η θέση μαζί με Αμιλλα, Ηρακλή Περιστερίου και Παράδεισο, ενώ η ΑΕ Περιστερίου έμεινε καθηλωμένη στους 4 βαθμούς και είναι στην 13η θέση μαζί με Αρη Χολαργού και Ορφέα Αιγάλεω.

Οι γηπεψδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο 8′ η κεφαλιά του Στάθη στυαμάτησε στο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Λαγού στο 20′. Στο 30′ ο Θρίαμβος έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Τζεβελέκου, αλλά στο επόμενο λεπτό κέρδισε πέναλτι, με τον Τζαμαλή να ευστοχεί και να κάνει το 1-0. Στο 72′ ο Καρκαβίτσας έκανε το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 80′ με μακρινό σουτ ο Βαφειάδης.

Διαιτητές: Σύψας, Ρούσσος, Στρίκος.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Κούμης, Κουκλάκης, Λώλος, Μπόχτης, Στάθης, Τζεβελέκος, Τζαμαλής (88’ Θεοδώρου), Βαφειάδης, Λαγός (88’ Μπούρας), Αραμπατζής (69’ Τζαβέλας), Καγιανάς (80΄Καρκαβίτσας).

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Νικολόπουλος, Λαγγουράνης, Νίκας (46’ Γαζεπίδης Ν.), Καραπαπάς, Σοϊλές, Σμυρνιώτης ( 46’ Σφακιωτάκης), Ξούρας (58’ Ζευκιλής), Μαντζιώρης (81’ Γαζεπίδης Φ.), Χαλικιάς, Παρλακίδης, Χρυσαφίδης.