Connect with us

4ος Όμιλος

Εύκολα ο Πανθηραϊκός

Published

on

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε ο Πανθηραϊκός στον αγώνα κατάταξης για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων επικρατώντας στο γήπεδο του Καμαρίου με 4-0 του Πανναξιακού. Το συγκρότημα του Γιώργου Αρχοντάκη που δείχνει ότι έχει βρει τα πατήματα του για τα καλά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Ναξιώτες φτάνοντας σε μια άνετη νίκη. Στο 33′ ο Κωλέτσης με σουτ έγραψε το 1-0, με τον Βέρμπη στο 61′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Δυο λεπτά αργότερα ο έμπειρος επιθετικός έκανε το 2-0, σημειώνοντας ντιοπιέτε, με τον Ρουσάκη στο 83′ να διαμορφώνει το τελικό 4-0 μέσα σε αποθέωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι  πριν την έναρξη του αγώνα, έπειτα από αίτημα του Πανθηραϊκού προς την Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου συντοπίτη, Γιάννη, υιού του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας κ. Κωνσταντίνου Χριστοφορίδη, με έναν εκ των αρχηγών του Πανθηραϊκού, το Λυγνό Λευτέρη, να καταθέτει μια ανθοδέσμη, ως ελάχιστο φόρο τιμής.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Μαθιουδάκης, με βοηθούς τους κ. Ζαράνη και κ. Μουτάφη.

 

Πανναξιακός (Προμπονάς): Ανυφαντάκης, Καπίρης, Κουφόπουλος, Παπανικολάου, Λεγάκης Ν. (70′ Ανεβλαβής Εμ.), Χαμηλοθώρης, Binxhi (52′ Ανεβλαβής Π.), Βιλαντώνης, Βαθρακοκοίλης, Κούτρος, Καρούσης

Πανθηραϊκός (Αρχοντάκης): Τσουκαλάς, Στρατηγάκης, Ρουσάκης, Νικολάου, Βλαβιανός (75′ Παγώνης), Κωλέτσης Λούκα (85′ Αγοραστός), Περιάλης, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Αρβανίτης (80′ Μηνδρινός)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply