Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εύκολα ο ΠΟΨ 4-0 την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Ανώτερος σε όλο το ματς ο ΠΟΨ νίκησε την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων με 4-0 και παραμένει στα ψηλά της βαθμολογίας.

Εφτασε έτσι τους 25 βαθμούς, με την Ελπίδα να μένει στους 9.

 

Στο 8ο λεπτό, ο Σπυριδάκης έκλεψε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και βρέθηκε στο τετ α τετ, με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νικολίτσα. Ο Μαραβελάκης με ψύχραιμη εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 11′ το σουτ του Ζενουνλλάρι έδιωξε στη γωνία του ο Χρανιώτης. Στο 19ο λεπτό ο Γεντίκης πήρε τη μπάλα και με ατομική προσπάθεια βρέθηκε απέναντι στον Νικολίτσα και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Στο 23′, την έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Λάνη έδιωξε δύσκολα ο Χρανιώτης. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, έπειτα από σέντρα του Γιαμαρέλου από τα δεξιά, ο Ζενουνλλάρι από καλή θέση έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά μόλις άουτ.

Στο ημίχρονο αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού ο τερματοφύλακας της Ελπίδας, Νικολίτσας και στην θέση του πέρασε ο νεαρός Μάρκου, γεννηθείς το 2005, στην πρώτη του συμμετοχή με την αντρική ομάδα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους στο 52′, ο Κοτταρίδης γύρισε τη μπάλα στον Μάρκου, η μπάλα πήρε περίεργες στροφές λόγω του βρεγμένου αγωνιστικού χώρου, πέρασε από τον τερματοφύλακα της Ελπίδας και κατέληξε στο δίχτυα για το 3-0. Στο 61′, ο Σπυριδάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ, για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0. Στο 65′ το σουτ του Κοτταρίδη μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 68′ ο Λάνη έβγαλε τετ α τετ τον Ζενουνλλάρι, αλλά το δυνατό του σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Χρανιώτη. Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε τίποτα, με το 4-0 να μένει μέχρι το τέλος…

ΠΟΨ: Χρανιώτης, Τσέλικας, Γιαννίκος (77′ Γιατράκος), Τρυφωνίδης, Ζούνα (85′ Κουραβέλος), Ρίζος (66′ Παρσάλης), Γεντίκης, Γραμμένος (85′ Τσίκος), Σπυριδάκης, Μαραβελάκης, Κώτης (66′ Μέξας)

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Νικολίτσας (46′ λ.τ. Μάρκου Χ.), Κοτσίνης (24′ λ.τ. Ντάλλας), Γιαμαρέλος Κ., Ντάκα (29′ λ.τ. Μάρκου Αλ.), Παππάς, Σπυρόπουλος Π., Κοτταρίδης, Λάνη, Τσοχαντάρης, Λιαγκόζης, Ζενουνλλάρι (70′ Πάσχος)