Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εύκολα ο Χολαργός 4-0 την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Την ήττα με σκορ 4-0, γνώρισε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων εκτός έδρας από τον Χολαργό. Έτσι, η ομάδα του Δήμου Τσιμιλιώτη έμεινε στους δύο βαθμούς, ενώ αυτή του Σπύρου Μόχλα, έφτασε τις εννέα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα δεν υπήρχαν μεγάλες φάσεις, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους καλή στιγμή. Στο 23′, έπειτα από προσπάθεια του Κοντογιάννη από αριστερά, έβγαλε πάσα στο πέναλτι, όπου ο επερχόμενος Μπαλαχτσής δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Στο 30′, το πολύ καλό σουτ του Σκούμα πέρασε μόλις άουτ. Στο 40′, ο τερματοφύλακας της Ελπίδας Νικολίτσας, έκανε εκπληκτική απόκρουση σε εξ επαφής κεφαλιά του Ξύδη.
Πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, ο Χολαργός πέτυχε και δεύτερο γκολ. Έπειτα από κόρνερ του Τσαγκάρη, ο Μιχελής στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά έκανε το 2-0, όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους, έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια από αριστερά του Κετσετζόγλου, ο Κοντογιάννης έκανε από κοντά το 3-0. Το σουτ του Ζενουννλάρι στο 58′ πέρασε άουτ. Στο 68′, έπειτα από σέντρα του Πιπερά, ο Κετσετζόγλου με όμορφη κεφαλιά έγραψε το 4-0.

Το δυνατό σουτ του Πάσχου στο 82′ πέρασε άουτ, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα, την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάσχου και πάλι, μπλόκαρε ο Παπαγεωργίου. Το 4-0 ήταν το τελικό σκορ…

Χολαργός: Παπαγεωργίου, Τσαγκάρης (71′ Κορφιάτης), Γαλάτης (71′ Χαλκιόπουλος), Μιχελής (79′ Αλεξανδρόπουλος), Βλασσόπουλος, Τσίρος, Κοντογιάννης (60′ Μπόλης), Μπαλαχτσής, Κετσετζόγλου, Ξύδης (60′ Πιπεράς), Σκούμας.

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Νικολίτσας, Γιαμαρέλος, Κοτταρίδης, Παππάς, Βαρβαρίγος, Κολτούκης (57′ Ζενουννλάρι), Φέκας (16′ Ντάλλας), Κουνάδης, Λυμπερόπουλος (85′ Δ. Σπυρόπουλος), Πάσχος, Κίτσος (57′ Ροκανάς).

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ