Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εύκολα τα Σούρμενα 4-0 τους αποδεκατισμένους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Σε ένα ματς που δεν αντέχει σε κριτική αφού οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με πάρα πολλές ελλείψεις και με σύνθεση ανάγκης, τα Σούρμενα επικράτησαν εύκολα με 4-0 επί των Αγίων Αναργύρων.

Εφτασαν έτσι τους 24 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση μαζί με τη Νέα Ιωνία, ενώ οι Αγιοι Ανάργυροι, που εκτός των άλλων αγωνίστηκαν από πάρα πολύ νωρίς με 10 παίχτες έμειναν στους 4.

Στο 8′ τα Σούρμενα κέρδισαν πέναλτι, με τον Βυζανιάρη να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαδάκης κάνοντας το 1-0. Στο 15′ ο Μαρινάκης έκανε το 2-0, ο Κωνσταντινίδης στο 50′ έκανε το 3-0 και ο Αρσενίου στο 85′ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπραντζης): Αθανασόπουλος, Σούλκο (46’ Αλεξανδράκης), Κωνσταντινίδης (73’ Ψαθάκης), Γεσίλι, Σετελλάρι, Μακρυνόρης, Μαρινάκης (60’ Λεμονής), Παπαδάκης, Μαργαρίτης (60’ Φασουλάς), Αρσενίου, Λειβαδάς (53’ Χαπάλογλου).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Κοσμάς): Χανιώτης, Βυζανιάρης, Τσαγκαράκης, Μακρής (34’ Μπάνι), Δενελάβας, Καστόρας (60’ Μπελούλιας), Ρουμελιώτης, Χαραλάμπου, Δεσποτόπουλος (55’ Γενίδογαν), Σιαλμάς (55’ Ντελίμπασι), Κεχρής (60′ Σκαρλίγκος).