Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εύκολα το Καματερό 4-0 τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Published

on

Χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία ο ΠΑΟ Καματερού επικράτησε με 4-0 επί του Φωστήρα Ηλιούπολης και βελτίωσε τη βαθμολογική του θέση.

Εφτασε έτσι τους 9 βαθμούς, ενώ ο Φωστήρας Ηλιούπολης υπέστη την 8η ήττα του σε ισάριθμα ματς.

Μελανό σημείο ο τραυματισμός των Γιώργου Παππά και Χρήστου Γιάννη, που συγκρούστηκαν μεταξύ τους και αποχώρησαν τραυματίες.

Στο  13’  ο νεαρός Τόλιας με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ εκμεταλλευόμενος την ωραία προσπάθεια του Μήτκα. Στο 32’ ο Χαιρετάκης με πλασέ σημείωσε το 2-0.

Στο 80’  ο Δημήτρης Χαιρετάκης και πάλι πετάχτηκε στο κενό χώρο και με πλασέ έγραψε το 3-0. Το τελικό 4-0 σημείωσε ο Τσουρούλας με σουτ στο 86’  και αφού βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Φωστήρα ύστερα από κόρνερ του Μήτκα.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Περίφανος, Παπαιωάννου, Πιτέλης (88’ Μαλλιώρας), Παππάς (20’ λ.τ Πέτρου Ν.), Τσουρούλας, Μαυροειδής, Μπινέρι (68’ Ανδριτσόπουλος), Μπερίκος (68’ Τσεσμετζής), Χαιρετάκης, Μήτκας, Τόλιας (88’ Πέτρου Μ.)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Αραστσιάρης, Μανωλόπουλος, Βενέτι, Μπετσίκας, Μπιρμπίλης, Τάφα, Γιάννης (20’ λ.τ Μηλάς), Κυριακόπουλος, Τσάκαλος (83’ Πρέτσι), Καπέλος, Βαρδαξής (75’ Ζεναί)