Connect with us

6ος Όμιλος

Εύκολα 4-2 η Κηφισιά τον Ηλυσιακό

Published

on

Σαν σίφουνας πέρασε η Κηφισιά από του Ζωγράφου επικρατώντας του Ηλυσιακού ο οποίος δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα με 4-2. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα των βορείων προαστίων βρίσκεται πλέον μόνη στην 2η θέση της κατάταξης εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την ήττα του Ηροδότου. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να τελειώσουν την υπόθεση νίκη από το α’ μέρος. Συγκεκριμένα το συγκρότημα του Μάρκου Μαυρομάτη άνοιξε το σκορ στο 10′ με τον Γκουτσούλα. Στο 28′ ο Θανόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με τον Βέρμπη στο 43′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-2 με τους Στρατάκη και Aμανατίδη, ενώ στο μεσοδιάστημα ο Γκουτσούλας σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Νικολάου. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Βέρμπης σημειώνοντας δυο γκολ στο παιχνίδι

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου) Νικολάου, Φραγκής (81′ Μητσόπουλος), Καραπιπέρης, Σύσκος, Φούντας, Στρατάκης, Φλέγγας (46′ Ζαννιάς), Αμανατίδης, Μασούρας (60′ Χίος), Τζώρτζης, Κάμπας.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης) Ιωσήπου, Στασινός, Καραμπάς, Τεγούσης, Κολοτούρος, Ανδρίκος, Ντούμος (70′ Χίσος), Αλημπάς (89′ Παπαζούδης), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Θανόπουλος (85′ Γιόνδης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply