Connect with us

5ος Όμιλος

Εύκολα 5-2 ο Πανελευσινιακός στην Μύκονο

Published

on

Εύκολο πρωινό πέρασε ο Πανελευσινιακός στο νησί των ανέμων που επικράτησε της Μυκόνου με 5-2. Μόλις στο 5’ ο Κουσκουνάς σημείωσε το πρώτο τέρμα για τους «σταχυοφόρους» . Στο 10’ ο Βλαχόπουλος εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού της Ελευσίνας και κατέληξε στα δίχτυα για την ισοφάριση (1-1) Στο 34’ και πάλι ο Βλαχόπουλος αυτή την φορά με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στους Μυκονιάτες 2-1 για να ισοφαρίσει στην εκπνοή του πρώτου μέρος ο Δουκάκης σε 2-2. Στο δεύτερο μισό οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του ματς και με τέρματα των Ρούσεφ στο 47’ με με φάουλ , Κρόλ στο 51’ με δυνατό σουτ και Δουκάκη στο 65’   διαμόρφωσαν το τελικό 2-5

 

Διαιτητής ήταν ο Μάλαμας με βοηθούς τους  Ρούντο και Δουγλεράκη.

 

ΜΥΚΟΝΟΣ : Παλιούρας, Μύρτινας, Βαλαμούτης, Μπαλής, Ζουγανέλης, Καρπαθάκης, Γιογιός (75′ Θεοδώρου), Παππάς (60′ Κυπριτίδης), Μπάτσι, Βλαχόπουλος, Λαλαής (65′ Καρράς)

 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ : Παλιγγίνης, Ριζογιάννης, Αλεξανδρόπουλος, Κουμπαρούλης (70′ Παπαπαναγιώτου), Κοκκίνης, Στουρνάρας, Μιχελής, Κρολ, Κουσκουνάς, Ρούσεφ (75′ Ουέλιγκντον), Δουκάκης (75′ Μαρής).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply