Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εύκολη νίκη με 3-0 για το Χαϊδάρι

Published

on

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες και με νεαρούς ποδοσφαιριστές το Χαϊδάρι επιβλήθηκε με 3-0 του ουραγού Εθνικού Αστέρα. Έτσι, οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 24 βαθμούς ενώ στο μηδέν παρέμεινε ο σύλλογος της Καισαριανής. Οι κυανέρυθροι άνοιξαν το σκορ στο 43′ με τον Διαμάντη να βρίσκει στόχο από κοντά, κλείνοντας έτσι το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, αρχηγός του Χαϊδαρίου από τα έντεκα βήματα έκανε το 2-0 στο 62′, με ένα πέναλτι που κέρδισε ο Καρώνας από τον τερματοφύλακα Καυκιά. Το τελικό 3-0 έγραψε στο 66′ ο πολύ καλός Μάλι με ωραία προσπάθεια και άψογο πλασέ. Στο 70′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Δημόπουλου Γ.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος-Αθανασίου-Ματσούκας.

Χαϊδάρι: Τριανταφύλλου, Παναγιωτακόπουλος, Δημητρακόπουλος, Παπαδόπουλος (46 Αρβανίτης), Πανταζόπουλος, Μάλι, Ρούσα (68′ Νικολάου), Χριστούλης, Καρώνας, Τουρκοχωρίτης, Διαμάντης (80 Χρυσαφίδης).

Εθνικός Αστέρας: Καυκιάς, Τσαλάκου, Κουκούλας, Αδαμάκης, Δημόπουλος Γ., Πετρόπουλος Σ. (65 Γραμμόζης Α.), Αγαπητός, Μπακιρτζόγλου, Γραμμόζης Δ., Μπίνας, Μουστακόπουλος (18 Στανιάς).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply