Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Εύκολη πρόκριση για Κορωπί

Published

on

Εύκολο απόγευμα είχε χθες το Κορωπί που επιβλήθηκε εκτός έδρας με 4-0 της… αδύναμης Ραμνούς Γραμματικού και πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Στο 25’ ο Παπαδόπουλος σημείωσε το 1-0 για την ομάδα του Αντώνη Καρπούζα. Στο 50’ ο Παντου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ ο Χοντάι στο 65’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των φιλοξενούμενων γράφοντας το 3-0. Στο 73’ μάλιστα ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να είχε βρει εκ νέου το δρόμο προς τα… δίχτυα, όμως είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Βελιτουτουλούδη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 75’ ο Θεοφάνους. Διαιτητής ήταν ο Νικολακάκος με βοηθούς τους Γκούγκαρη και Διαμαντή.

ΡΑΜΝΟΥΣ: Βελιτουτουλούδης, Χρισίνας, Γκούρα, Μουρίκης, Ντούρας, Γκίκας, Σαμανίδης (46΄ Χροναίος), Τούντας (71’Στέλλας), Δημητράκης, Κόλιας (62’ Ράπτης), Αμάτι.

ΚΟΡΩΠΙ: Κονδυλόπουλος, Φύτρος (46’ Θεοφάνους), Πάντου (60’ Χοντάι), Ντεντόπουλος, Δρούτσης, Πριονίδης, Γαλάνης, Τόλιας, Μανασής, Μινάι, Παπαδόπουλος (46’ Σπηλιόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply