Η κάτοχος του τροπαίου, τα τελευταία δυο χρόνια, ΑΕ Σπάρτη παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της, στο δημοτικό στάδιο Σκάλας, με τον Σωτήρη Αντωνίου να δίνει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες που είχαν ελάχιστα λεπτά στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή τις… άγριες διαθέσεις τους και μετέτρεψαν το πρώτο ημίχρονο σε παράσταση για ένα ρόλο. Με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαπενταλέπτου ο Μπεκλετζής έβαλε την ΑΕ Σπάρτη σε θέση οδηγού με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή. Στο 37′ ο Λιονάκης έκανε το 2-0 ενώ στο 42′ ο Μπεκλετζής πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα γράφοντας το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 20′ με τον Ρόρο.
Στην επανάληψη η ομάδα του Αντωνίου συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και στο 89΄ο Λάιος πρόσθεσε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για το τελικό 4-0. Το παρών στο δημοτικό στάδιο της Σκάλας έδωσαν και περίπου 100 φίλοι της ΑΕ Σπάρτη που έδωσαν ξεχωριστό τόνο στην αναμέτρηση με τον Ήφαιστο.
ΑΕ Σπάρτη: Κραβαρίτης, Μπιταξής, Λιονάκης, Πετρόπουλος, Μπουτσικάρης, Δημολιός, Λάιος, Μπεκλετζής, Ρόρος, Αϊβαλιώτης, Μπακιρτζίδης.

Ήφαιστος: Σ. Τσιρίδης, Λυμπέρης (75′ Νίκας), Καλογιάννης, Καρταμπάσης, Ν. Τσιρίδης, Κατσικάς (13′ Θερίδης), Λάτσης, Λακιώτης, Μανιάτης, Αγγελέτος, Κοτσοβασίλης (63′ Καρακίτσος).

Πηγή dokari.gr