Connect with us

stoplekto

Εύκολη πρόκριση για την Α.Ε. Χαλανδρίου

Published

on

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η Α.Ε. Χαλανδρίου επικράτησε 4-0 του Κρόνου Αθηνών στο Χαλάνδρι. Οι ‘πράσινοι’ ήταν τυπικά φιλοξενούμενοι, καθώς ο Κρόνος παίζει εκεί λόγω ακαταλληλότητας της Αλεπότρυπας. Οι παίκτες του Τάσου Δημητρίου ‘ρέφαραν’ την ήττα από τον Ήφαιστο Περιστερίου, αντέδρασαν εξαιρετικά, κάποιοι άρπαξαν την ευκαιρία και έδειξαν ξανά το καλό τους πρόσωπο δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Αποκάλυψη ήταν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Δημήτρης Φελέκης, ο οποίος είχε συμμετοχή σε όλα τα τέρματα.

Στο 12′ ήρθε το 1-0 από τον Γιάννη Γούλα που αξιοποίησε την καλή ενέργεια του Φελέκη. Το σκορ παρέμεινε μέχρι το ημίχρονο χάρις και την αντίσταση των γηπεδούχων. Όμως, στο δεύτερο μισό η είσοδος του Τσίτσαρη άλλαξε τα δεδομένα και στο 56′ πάσαρε στον Γούλα για το 2-0. Ο νεοεισελθών σκόραρε 70′ από πάσα του Φελέκη για το 3-0, ενώ τον χορό των γκολ έκλεισε ο τελευταίος σφραγίζοντας μια ωραία εμφάνιση-ντεμπούτο τόσο ομαδικά, όσο και ατομικά.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Κ., Μπάγιας Ι., Μπεκιάρι Λ.

Κρόνος (Στέλιος Λυμπερόπουλος): Γκρούμιτς, Στακάι, Γκόλιας (85′ Λουκαρής), Ντιντίφας, Μπαλτσαβιάς, Σπανός, Ντάκο (59′ Κυριάκης), Γουρλώνης, Τόσκα, Παπανικολάου (74′ Επταήμερος), Μάντζαρης.

Χαλάνδρι (Τάσος Δημητρίου): Κατσιούλης Φ., Λαζάρου (74′ λ.τρ Κόλλιας), Ντούτσης, Καλογήρου, Καρακάσης, Λειβαρτζινός, Σκιαδάς (46′ Τσίτσαρης), Μπακέας, Καγιώργης (62′ Κατσιούλης Α.), Φελέκης, Γούλας Ι.