Connect with us

5ος Όμιλος

Εύκολη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για την Επισκοπή

Published

on

Παίζοντας με σοβαρότητα από την αρχή ως το τέλος, η Επισκοπή κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΡ επικρατώντας στο γήπεδο Ατσιποπούλου της ΕΑΠ (ομάδα Α’ τοπικού) με 0-9!

Με δύο γκολ στο α’ ημίχρονο από τον Νίκο Κατσικοκέρη άλλα δύο δικά του στην  επανάληψη και από ένα οι Σουμπασάκης, Ρικαρντίνιο, Γιόρνταν, Σωπασής, Γεωργούλης, η ομάδα του Ρεθύμνου πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα.

Το ματς δεν άντεχε σε κριτική από ένα σημείο κι έπειτα αφού οι διαφορές ανά τακτά χρονικά διαστήματα ήταν χτυπητές. Στην επόμενη φάση η ομάδα του Μάρκου Στεφανιδη θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Ρεθύμνου (ομάδα Α’ τοπικού).

Το ματς:

Στο 8’ ο Φιορέντζης με έγκαιρη έξοδο προλαβαίνει τον Γιόρνταν απομακρύνοντας με τα πόδια.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 0-1: Στο 12’ ο Σαμιώτης ανέτρεψε τον Γιόρνταν εντός περιοχής και ο κ. Χατζημπεκιάρης καταλόγισε το πέναλτι. Εκτελεστής ήταν ο Νίκος Κατσικοκέρης που άνοιξε λογαριασμό στο ματς.

Στο 18’ ο Γεωργούλης έβγαλε μια διαγώνια μπαλιά στον Σερβιλάκη έξω αριστερά, εκείνος έκοψε παράλληλα στον Κατσικοκέρη που από το ύψος της μικρής περιοχής με πλασέ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 0-2: ο Γιόρνταν από θέση αριστερού ακραίου κυνηγού, έκοψε παράλληλα και ο Νίκος Κατσικοκέρης σαν σε προπόνηση από κοντά, σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 41’ μετά από χτύπημα φάουλ του Σερβιλάκη, ο Ρούσσης κέρδισε την κεφαλιά, η μπάλα μεταφέρθηκε αριστερά με τον Γεωργούλη να σουτάρει από πλάγια να αποκρούσει με τα πόδια ο Φιορέντζης.

Στην επανάληψη, τα πολύ γρήγορα γκολ των Σουμπασάκη-Κατσικοκέρη “τέλειωσαν” μια και καλή το ματς.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 0-3: Στο 48′ Σουμπασάκης βγήκε από έξω δεξιά, έβγαλε και μια σέντρα σουτ και η μπάλα αφού χτύπησε στο κάθετο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 0-4: Ο Σωπασής βγήκε πλάγια αριστερά, έβγαλε μια έτοιμη ασίστ στον Κατσικοκέρη που δεν είχε πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Στο 58’ ο Ζότο μπήκε διαγώνια στην περιοχή και σούταρε συρτά για να περάσει η μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Χανιωτάκη.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 0-5: Στο 61’ ο Κατσικοκέρης έκανε μια διαγώνια μπαλιά και ο Ρικαρντίνιο με έξυπνο τρόπο περνώντας τη μπάλα πάνω από τον Φιορέντζη σκόραρε.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 0-6: Στο 63’ ο Γιόρνταν με ατομική ενέργεια και πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στη γωνία.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 0-7: Στο 67’ ο Γεωργούλης έβγαλε μια καλοζυγισμένη σέντρα από τα αριστερά και ο Κατσικοκέρης μόνος ανενόχλητος με κεφαλιά σημείωσε «καρέ’.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 0-8: Στο 70’ ο Γιόρνταν με προσωπική ενέργεια έκοψε παράλληλα, ο Σουμπασάκης πάσαρε στον επερχόμενο Σωπασή που δίχως να χρονοτριβήσει με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 83’ ο Μανωλακάκης είχε σέντρα-σουτ στο δοκάρι του Κοκολάκη.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 0-9: Ο Γεωργούλης σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυνομένων και κατέληξε στα δίχτυα του Κοκολάκη.

Η διαιτησία: Χατζημπεκιάρης, Δασκαλομαρκάκης, Καψαλάκης.
ΕΑΠ (Μουρτζανός): Φιορέντζης (78’ Κοκολάκκης), Σαμιώτης, Μαυρής, Τζαγκαράκης, Λαδιανός (83’ Χαροκόπος), Καλτσουνίδης, Κωστόπουλος (60’ λ.τ. Αποστολάκης Ρ.), Ζότο, Σταυράκης, Πάγκαλος, Καλυβιανάκης.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Στεφανίδης): Χανιωτάκης, Σέχου, Γεωργούλης Ρούσσης (69’ Καλογεράκης), Σαββίδης (64’ Λαζαρίδης), Σωπασής, Ρικαρντίνιο (74’ Μανωλακάκης), Σερβιλάκης (60’ Τίρα), Κατσικοκέρης, Σουμπασάκης, Γιόρνταν.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply