Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Εύκολο απόγευμα για Παλληνιακό

Published

on

Στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα πέρασε ο Παλληνιακός που νίκησε 5-0 στην Παλαιά Φώκαια τον τοπικό Πρωτέα .

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ρυθμό και ρήγματα στην άμυνα του Πρωτέα σηνμειώνοντας 5 τέρματα και έχοντας πρωταγωνιστή τον Κάπο που μοίραζε γκολ στους συμπαίκτες του.

Στο 56’ ο Κάπος βρήκε τον  Κοβάνη με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ (0-1) Στο 61’ ήταν η σειρά του Δαραμούσκα να δεχθεί πάσα του Κάπου και να πλασάρει για το 0-2. Στο 70’ το ίδιο σκηνικό με τον Κοβάνη να περνά και τον τερματοφύλακα και να γράφει το 0-3.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Κούνας πραγματοποίησε το 0-4 για να διαμορφώσει το τελικό 0-5 ο Καβαδίας στο 85’.

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους τραυματίστηκε στο κεφάλι  ο Νάκου σε διεκδίκηση με αντίπαλο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες (ράμματα στο κεφάλι)

 

 

Να σημειώσουμε εδώ πως λίγο πριν το φινάλε του α’ μέρους άπαντες πάγωσαν στην Παλαιά Φώκαια από τον τραυματισμό του Νάκου, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι (στο μέτωπο συγκεκριμένα) από αγκωνιά που δέχτηκε. Ο άσος του Παλληνιακού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για ράμματα, καθώς το τραύμα ήταν αρκετά μεγάλο.

 

Διαιτητές ήταν οι Μάλαμας, Γουργιώτης και Γκόντα

 

ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Παπαβασιλείου, Δέδες, Λιούμης, Κούλιμπης, Χίκα, Κατσούλας, Μιχαήλ, Νίνα (25′ λ.τρ. Λέκα), Παράσχος (70′ Γεσιλάι), Μαραγκός, Μακρυπίδης (10′ λ.τρ. Ανδρεάδης).

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Γκεμπελίκος, Νάκου (46′ λ.τρ. Τούσα), Κούσης, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Μουστόγιαννης, Δαραμούσκας, Κυριόπουλος (55′ Κάπος), Μαργέτης (80′ Καββαδίας), Κοβάνης.