Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εύκολο διπλό ο Μικρασιατικός, 5-0 τον ΑΟ Ιλίου

Published

on

Ούτε ο πιό αισιόδοξος φίλος του Μικρασιατικού δεν περίμενε πως η ομάδα του θα έφευγε τόσο εύκολα με το τρίποντο από το Ιλιον…

Η ομάδα του Θανάση Γάκη εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την πολύ κακή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων και επικράτησε με το εμφατικό 5-0, φτάνοντας τους 6 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν από πολύ νωρίς να χάνουν με 2-0, και δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του ματς να αντιδράσουν ουσιαστικά, με την έκταση του σκορ πάντως να τους αδικεί, αφού εκτός των άλλων ήταν και άτυχοι αφού είχαν δύο δοκάρια..

Μόλις στο 8΄ο Αλευρής με πλασέ έκανε το 0-1, με τον Σπυρόπουλο στο 12΄να κάνει το 0-2. Στο 42΄οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπούν στο ματς και να μείωσουν, αλλά ο Ράπτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια από κοντά σούταρε πάνω στον γκολκίπερ. Στο 51΄ο Καρακώστας με κεφαλιά-οβίδα έκανε το 0-3, ενώ στο 59΄ο Παπούλιας εκμεταλλεύτηκε μεγάλο λάθος του γκολκίπερ και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 0-4. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 79΄ο Κετσές. Στο 86΄ο Σκαμάνης βρέθηκε απέναντι από τον Καραντάνη και σούταρε, με τον γκολκίπερ του Μικρασιατικού να αποκρούει εκπληκτικά και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Χαλβατζής, Καραλής, Μπάμη, Μητρόπουλος, Λάχας, Παπαδημητρίου (64΄Λάγιας), Παυλίδης (84΄Μπενέτος), Λουκόπουλος (64΄Δράκος), Ράπτης. Αγκαλίου (38΄λ.τ. Γαγάκας), Σκαμάνης.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Καραντάνης, Αμπάζι, Μιχόπουλος (80΄Κατηρτζόγλου), Καρακλώστας (70΄Πατσιαλός), Σάββας, Γκουρνέλος, Παπούλιας, Βουτυράς (80΄Χαζίσα), Γρυπάρης (62΄Βενέτι), Αλευρής, Σπυρόπουλος (62΄Κετσές).