Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εύκολο μεσημέρι για το Αιγάλεω

Published

on

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση το Αιγάλεω επικράτησε εύκολα εντός έδρας με 2-0 του Κολωνού και παρέμεινε στη κορυφή με 48 βαθμούς και συγκάτοικο την Αργυρούπολη. Οι κυανόλευκοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με δυνατό σουτ του Παπουτσή που έφτασε έτσι τα τρία τέρματα στο πρωτάθλημα. Στο δεύτερο μέρος, το Σίτι συνέχισε στο ίδιο τέμπο αλλά στο 60′ ο Πάντος Τζανετάκος νικήθηκε από το σημείο του πέναλτι με τον Ροκανά να πέφτει σωστά. Όμως στο 75′ ο αρχηγός των γηπεδούχων χρίστηκε τελικά σκόρερ με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μπουγατσιά, σφραγίζοντας έτσι το τελικό 2-0 και πετυχαίνοντας παράλληλα το ενδέκατο φετινό του τέρμα.

Διαιτητές: Μητρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Μπατζιόπουλος. 

Αιγάλεω (Α.Πυρένης): Τριανταφύλλου, Παπουτσής, Ταμπάκης, Τζωρτζάτος, Μπιταξής, Κωνσταντόπουλος Κ., Κοντιζάς, Σταύρου, Μπουγατσιάς (78′ Σκοσολέτης), Τζανετάκος (77′ Κωτσερίδης), Βουτυράς (65′ Τζαφεράκος).

Κολωνός (Α.Ρίζος): Ροκανάς, Φούγκερτ, Λαμπράκος, Ζερβάς, Μπιρμπίλης Α., Νυκταράκης, Καλλίλας (43′ Αναγνώστης), Καγκάδης, Ρώσι, Χατζής (79′ Μπιρμπίλης Κ.), Τσιτιμάκης (30′ λ.τρ. Βενιέρης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply