Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εύκολο πέρασμα από Π. Φάληρο για Χαραυγιακό

2-0 η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη

Published

on

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Χαραυγιακός επικρατώντας αυτή την φορά του Παλαιού Φαλήρου με 2-0. Η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη ήταν καταιγιστική στο πρώτο μέρος με τους φιλοξενούμενους  να ανεβάζουν κατά πολύ την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς όμως να αλλάζει κάτι στο τελικό αποτέλεσμα.

Tο σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Νικόλας μόλις στο 13′, ενώ ο Τσαφταρίδης είχε δοκάρι στο 55′.

Στο 60′ ο Παππάς ακύρωσε ένα όμορφο γκολ του Νικηφοράκη, για επιθετικό φάουλ και στο 70′ ο Τζαννέτος έπειτα από εκπληκτική ατομική προσπάθεια που έκανε έγραψε το 2-0 για τους «νερατζούρι».

Στο 75′ οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν σε 2-1, αλλά το πέναλτι του Μαστρογιάννη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κωνσταντάρας.

Διαιτητές ήταν οι Παππάς, Ελευθερίου και Κατοίκος.

Π.ΦΑΛΗΡΟ: Αντζουλάκος, Μακρογκίκας (46′ Αφράτης), Σταύρου, Νικηφοράκης, Θανόπουλος (65’Μπουρίκας), Κωνσταντάρας, Μαυρέλης (46′ Μεζίνι), Μαστρογιάννης, Φλαμιάτος, Κωνσταντινίδης, Δεγαίτης

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Κωνσταντάρας, Ντότσικας, Παπαδημητρίου, Ράμμος, Μπιρμπίλης, Τσούγκος, Νικόλας (85′ Κουλουρίδης), Γάγγος (65′ Μπρούνο), Τσούνι (46′ Καρζής), Τζαννέτος, Τσαφταρίδης

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply