Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εύκολο πέρασμα για τον Ήφαιστο

Published

on

Πολύτιμη νίκη με 3-0 εκτός έδρας πήρε ο Ήφαιστος Περιστερίου κόντρα στον Άγιο Δημήτριο. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο μέρος όπου κρίθηκε το παιχνίδι και ανέβηκαν στους 12 βαθμούς. Η σημαντικότερη φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν το φάουλ του Κυριαζή, το οποίο κατέληξε στο δοκάρι του Αργυρόπουλου. Στο δεύτερο μισό, οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους. Ο Κυριαζής είχε ξανά δοκάρι και ο Μπότης άνοιξε το σκορ στο 69′ με σουτ. Το διπλό κλείδωσε στο 86′ όταν ο Σφίχτης με πλασέ έκανε το 2-0 ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Καλαϊτζής έγραψε το τελικό 3-0 που βύθισε κι άλλο τη ”Μπάρτσα”. Τέλος, οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Αδαμίδη για σκληρό μαρκάρισμα.

Άγιος Δημήτριος (Μπέλλος): Αργυρόπουλος, Φοιρός (46′ Πετράκης), Τζωνς, Κυριάκης, Φειδάς, Αδαμίδης, Ψαρράς, Σαμοθράκης (28′ Νούλας), Κοκλίδης, Καρζής, Μανιάτης (52′ Μαλτέζος).

Ήφαιστος (Τάμπρατζης): Σταυρόπουλος, Γιαννούλας, Σφίχτης, Μέξης, Ζαφειράτος, Ζήκος (89′ Μαυρομάτης), Μπότης, Τζαβάρας, Κεμάβορ, Κυριαζής (85′ Καλαϊτζής), Παπαγιάννι (89′ Κώνστας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply