Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εύκολο πέρασμα του Θριάμβου από την Πετρούπολη

Published

on

Στις νίκες επέστρεψε ο Θρίαμβος Αθηνών μετά από δύο σερί ήττες στα ντέρμπι με Αιγάλεω και Χαραυγιακό. Οι ‘κυανοπράσινοι’ επικράτησαν εύκολα 3-0 του Αττικού στο γήπεδο Γρηγορίου της Πετρούπολης και έφτασαν τους 23 βαθμούς περνώντας ξανά στην τρίτη θέση. Τον χορό των τερμάτων άνοιξε στο 31′ ο Λύγκος, κάτι που δεν κατάφερε ο Δημογιάννης στο 25′, αφού σημάδεψε το δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος το συγκρότημα του Γιάννη Κουσάνα παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένο και ‘έπνιξε’ τους τυπικά γηπεδούχους. Στο 52′ ο Λύγκος σημάδεψε το δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Σπανός, αλλά ο τελευταίος πραγματοποίησε το 2-0 στο 67′. Νέο δοκάρι και τρίτο στον αγώνα για τους φιλοξενούμενους στο 80′ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Αρώνη. Τελικά, ο Λάμπρος Μαντακίδης με ωραία προσπάθεια πέτυχε το 3-0 ολοκληρώνοντας το Show. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Θριάμβου αφιέρωσαν την νίκη στον άτυχο Παναγιώτη Κατσορίδα, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ με τραυματισμό στον θώρακα λόγω τροχαίου.

*Ο αγώνας διεξήχθη στην Πετρούπολη λόγω διήμερης απεργίας των εργαζομένων στο γήπεδο Ρουφ.)

Διαιτητές: Καλανζής Τ., Αθανασίου Γ., Μπάγιας Ι.

Αττικός (Ηλίας Ράμμος): Ξυδιάς, Ντζέλιας, Κοτούλιας, Γραμματικόπουλος, Κανελλόπουλος, Ασλανίδης, Λαπαρδάς (49′ Τζεμαλή), Κανέλλος, Καπαρδέλης, Συριόπουλος, Κονόμης (46 Μαμαντού).

Θρίαμβος (Γιάννης Κουσάνας): Μπακόλας, Βασίλης (82′ Κατσαρός), Λιόσης, Θεμελίδης, Ευαγγελόπουλος, Δημογιάννης, Αρώνης, Χαζίσας, Λύγκος (73′ Τσοχαντάρης), Σπανός, Φατσέας (64’ Μαντακίδης).