Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εύσημα στους φιλάθλους της Δόξας Βύρωνα

Από τον προπονητή Βαγγέλη Σταυρακόπουλο

Published

on

Μόνο δικαιωμένοι μπορούν να αισθάνονται στις τάξεις της Δόξας Βύρωνας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Η ιστορική ομάδα μετά τη νίκη κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο ”κλείδωσε” την πρώτη θέση γεγονός που ικανοποίησε όλους εκείνους που μοχθούν καθημερινά για το σωματείο.

Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές διότι έφεραν εις πέρας μια δύσκολη αποστολή. Κατάφεραν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση καθώς βρισκόταν εννέα βαθμούς πίσω και να αναδειχθούν πρωταθλητές. Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις δυο δύσκολων θεσμών αφού φτάσαμε και στους «4» του Κυπέλλου. Οι προσπάθειες του Γιώργου Τζαβέλλα και της προέδρου Ματθίλδη Μαρνέρη δικαιώθηκαν.Πρόκειται για δυο πρόσωπα που στάθηκαν πάντα δίπλα μας και υλικά και ηθικά δείχνοντας εμπιστοσύνη στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε επίσης τον κόσμο που ήταν συγκλονιστικός με δεδομένο ότι αποτελούσε το 12ο παίκτη σε όλα τα ματς και δεν μας εγκατέλειψε ποτέ. Τέλος θέλω ακόμη να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και ιδιαίτερα τους Στάθη Καραλάγα, Μιχάλη Σκοπελίτη, όπως και τους Κυριάκο Χατζηγρηγορίου και Σωτήρη Ζαφειράκη που αποτέλεσαν θεμέλιους λίθους στην πορεία της ομάδας».

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply