Connect with us

Γ Εθνική

Ζέτος: Το σκορ αδικεί τον Θρασύβουλο

Τι είπε ο βοηθός προπονητή

Published

on

Ο βοηθός προπονητή του Θρασύβουλου, Δημήτρης Ζέτος, στην συνέντευξη τύπου στάθηκε στον τραυματισμό του Κόλτζου, ενώ για το μέλλον του Θρασύβουλου τόνισε πως είναι ευοίωνο, καθώς στηρίζεται σε νέα παιδιά που δουλεύουν με πάθος και ζήλο.Ο ίδιος τόνισε:

«Κατ’ αρχάς είμαστε στεναχωρημένοι περισσότερο από όλα για τον τραυματισμό του Γιώργου Κόλτζου. Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα κοντά μας είναι από τα καλύτερα παιδιά των γηπέδων.Στο αγωνιστικό κομμάτι εμείς κατεβήκαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και πιστεύω ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του ήμασταν καλύτεροι. Δεν ήμασταν προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια και δεχτήκαμε δύο γκολ στις δύο φάσεις που χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Στην επανάληψη προσπάθησαν να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα, ισοφαρίσαμε πολύ γρήγορα αλλά τελικά δεν πήραμε τίποτα, όπως έχει συμβεί πολλά παιχνίδια ως τώρα. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος με τον ίδιο ζήλο, είμαστε νεανική ομάδα, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παικτών, και πιστεύουμε πως αγώνα με τον αγώνα θα μπουν στο πνεύμα της κατηγορίας και θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας»

Αγγελος Ζουμπουλάκης

: «Εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου ευχόμαστε στον Γιώργο Κόλτζο να μην είναι κάτι σοβαρό. Ημασταν καλύτεροι από την Καλλιθέα σε όλη τη διάρκεια, όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε πάρα πολύ, είχαμε πολλές ευκαιρίες και πιστεύω πως το αποτέλεσμα είναι άδικο».

Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, παρενέβη, ο πρόεδρος του Θρασύβουλου, Σωτήρης Μασούρης, θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες του για τη φιλοξενία της Καλλιθέας. «Ευχαριστούμε τη διοίκηση της Καλλιθέας για τη φιλοξενία, συγχαρητήρια για τη νίκη και καλή συνέχεια», τα λόγια του.

ΑΝ.ΤΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply