Connect with us

3ος Όμιλος

“Ζει” το Λουτράκι- 2-1 την Αχαϊκή

Published

on

Δείχνοντας χαρακτήρα στην πιο δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος ο ΠΑΟ Λουτρακίου πήρε ακόμα μια σπουδαία νίκη αυτή τη φορά με 2-1 επί της Αχαϊκής και πραγματοποίησε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τζορμπατζίδη στο 16, για να ισοφαρίσει η Αχαϊκή άμεσα με τον Αναγνωστόπουλο(23′). Το γκολ που χάρισε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς στους “Οράνιε” ήρθε με περιπετειώδη τρόπο. Στο 49′ κέρδισαν πέναλτι(ανατροπή Χουστουλάκη) το οποίο εκτέλεσε ο Βλάχος και απέκρουσε ο Δρακόπουλος, αλλά στην επαναφορά ο ίδιος έγραψε το τελικό 2-1.

  • Στο 63′ τραυματίστηκε ο Τζορμπατζίδης σε εναέρια μονομαχία με τον Μικελάτο (κουτούλησαν). Το ματς διεκόπη για 5 λεπτά μέχρι να γίνει η αλλαγή του παίκτη. Γύρω στο 86′ έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για προληπτικούς λόγους. Στο 90′ ο Διαμαντής βγήκε με γροθιές, ο αγκώνας του χτύπησε σε κάποιο κεφάλι κι υπάρχουν φόβοι ότι έπαθε κάταγμα. Μεταφέρθηκε κι αυτός στο στο νοσοκομείο.

 

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (Ν. Μεσολόγγης): Διαμαντής, Χουστουλάκης, Παπαναστασίου, Σιώκος, Τζορμπατζίδης (68′ Ζέλος), Νικολάου, Βλάχος, Παναγόπουλος, Κωβαίος (68′ Γούλας), Αποστολάκης, Ζερβός (75′ Πουλάκος) ΑΧΑΪΚΗ (Αλ. Γαβριλόπουλος): Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Μετζελόπουλος (65′ Αγγελόπουλος), Ρίλντι, Κωνσταντινόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γεωργόπουλος (88′ Μαντάς), Κωστούλας, Μικελάτος, Αναγνωστόπουλος (76′ Σπυρόπουλος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply