Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ζευγάρωσε τις νίκες η Άμιλλα Περιστερίου, 4-1 το Καλαμάκι

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο η Άμιλλα Περιστερίου επικράτησε με το εμφατικό 4-1 επί του Καλαμακίου και ζευγάρωσε τις νίκες της.

Έφτασε έτσι τους 6 βαθμούς, ενώ το Καλαμάκι υπέστη την πρώτη του ήττα και έμεινε στους 3.

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις και από τις δύο πλευρές. Το σκορ άνοιξε στο 8′ όταν ο Κοπανάς με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 25′ οι γηπεδούχοι ζευγάρωσαν τα τέρματα τους όταν ο Σωτηρίου γύρισε στον Καρρά που πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 2-0. Στο 33′ άγγιξαν το τρίτο γκολ όταν ο Μπέλης σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά ο Γεροντάρης έδιωξε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Το Καλαμάκι μείωσε στο 35′ όταν ο Γαλιατσάτος με έξοχο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1. Η χαρά τους όμως δεν κράτησε πολύ, αφού στο 37′ ο Ζήκος με δυνατό σουτ έκανε το 3-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλες δύο καλές στιγμές στο 44′ με τον Γεροντάκη να αποκρούει την κεφαλιά του Γιανναράκου, και στο 45′ με το σουτ του Αργύρη να περνάει λίγο άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στη μείωση του σκορ όταν ο Τσατσούλης έκανε εκπληκτικό σόλο αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι. Στη συνέχεια είχαμε ένα τετράλεπτο με διαδοχικές φάσεις για τους γηπεδούχους. Στο 49′ το σουτ του Καρρά πέρασε άουτ, στο 51′ η απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μπέλη βρήκε το δοκάρι και στο 52′ το σουτ του Καρρά πέρασε και πάλι άουτ.

Στο 67′ ο Γεροντάκης έκανε εκπληκτική απόκρουση σε φάουλ του Τσατσούλη, ενώ στο 69′ ο Δέγκλερης έφυγε μόνος με τον Γεωργούση αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ του Καλαμακίου που απέκρουσε. Στο 89′ ο Γεροντάκης και πάλι έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Γιανναράκου και στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Αργύρη σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 90+2′ ο Γεωργούσης απέκρουσε το σουτ του Κοπάνα, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στο 90+3′ όταν ο Κοπανάς ολοκλήρωσε την ομαδική ενέργεια και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΆΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ: Γεροντάκης,  Σωτηρίου Γ., Πουλέρι, Ασημακόπουλος, Μουστής (85′ Κασιμάτης), Ζήκος, Κλαυδιανός (46′ Τζαβάρας), Παππάς,  Μπέλης (66′ Κατσιούλας), Καρράς (60′ Δέγκλερης), Κοπανάς.

ΚΑΛΑΜΑΚΊ: Γεωργούσης, Κοτόπουλος, Γαλιατσάτος, Γιατράς Ι., Γιατράς Π., Λεΐσος (70′ Σιδεράς), Γεροντάρης Μ., Αργύρης, Κάλλος (46′ Κατσίποδας), Τσατσούλης, Κουκουλιτάκης (29′ Γιανναράκος).