Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ζευγίτης: “Χαρούμενοι με την παραμονή Καλλέργη”

Published

on

Ο Μανώλης Καλλέργης, ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στην κορυφαία κατηγορία του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, ανανέωσε για τρίτη χρονιά την συνεργασία του με την Διάνα Ηλιούπολης. Το γεγονός αυτό αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία για την διοίκηση του συλλόγου, αφού ο συγκεκριμένος επιθετικός είχε πολλές προτάσεις, ακόμη και από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας.

Είναι η δεύτερη ανανέωση βασικού ποδοσφαιριστή μετά την επίτευξη συμφωνίας με τον πρώτο σκόρερ της Διάνα στην περσινή περίοδο, τον Νίκο Κετσετζόγλου, ο οποίος πέτυχε 19 τέρματα στην παρθενική του χρόνια με τη φανέλα της Διάνα και ανανέωσε την συνεργασία με το σύλλογο εδώ και περίπου ένα μήνα.

Ο Μανώλης Καλλέργης μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας του και εκφράστηκε κολακευτικά για τον σύλλογο, αλλά και για τον προπονητή του, τον Γιώργο Τσαμόπουλο, τον οποίο θεωρεί ιδανική περίπτωση για την εξέλιξή του.

«Η αλήθεια είναι ότι είχα αρκετές προτάσεις, αλλά η προσέγγιση του κυρίου Ζευγίτη και το γεγονός ότι ήθελα πολυ να μείνω έπαιξε μεγάλο ρόλο. Η Διάνα είναι μια ομάδα υπόδειγμα που δύσκολα συναντάς σήμερα και έχει έναν τρομερό προπονητή που χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί του».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του προέδρου της Διάνα κυρίου Γιάννη Ζευγίτη:

«Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να υλοποιήσουμε τα «θέλω» του προπονητή. Τον Μανώλη όλες οι ομάδες θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους και είμαστε ευτυχείς που τον έχουμε εμείς, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά που θα συνεχίσουν μαζί μας.Να είστε έτοιμοι για τον επόμενο σημαντικό στόχο της ομάδας», υποστήριξε ο πρόεδρος προαναγγέλλοντας νέες μετεγγραφικές κινήσεις και συμπλήρωσε:

«Ο Μανώλης Καλλέργης είναι ένας παίκτης που ξεχωρίζει στην κατηγορία. Σπουδαία ποιότητα και σωστός χαρακτήρας. Η Διάνα που έχει σαν στόχο να διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην κορυφαία κατηγορία του αθηναϊκού ποδοσφαίρου έχει υποχρέωση να κρατήσει στην οικογένειά της τέτοιους ποδοσφαιριστές. Η επιθυμία του αθλητή ήταν να μείνει κοντά μας. Κάναμε την επιθυμία του πραγματικότητα. Συνεχίζουμε στο πλανο που έχουμε θέσει με τον προπονητή Γιώργο Τσαμόπουλο».

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μανώλη Καλλέργη εκφράστηκε και ο αντιπρόεδρος της Διάνα και στενός συνεργάτης του προέδρου, ο κύριος Νίκος Βαλκανάς.

«Ο Μανώλης βρίσκεται για 3η χρονιά στην Διάνα. Περνάει καλά στην οικογένεια της ομαδας. Ήθελε να μείνει κοντά μας και δίπλα σε έναν σπουδαίο προπονητή όπως είναι ο Γιώργος Τσαμόπουλος. Εμείς εκπληρώσαμε τις επιθυμίες και του παίκτη και του προπονητή. Θα φέρουμε στην Διάνα καλούς παίκτες και καλά παιδιά».