Connect with us

6ος Όμιλος

Ζευγολατιό-Ιάλυσος 0-2

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Ιάλυσος, που επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας του Α.Ο Ζευγολατιού σε παιχνίδι που παρακολουθήσατε ζωντανά από το xxsports.org. Καλή και πειστική εμφάνιση από την ομάδα του Σάκη Τερζή που πήρε τους τρεις βαθμούς με γκολ των Μπεγλεκτζή, Δελαπόρτα και αυτογκόλ του Σούλι. Διατήρησαν την απόσταση τους από τον πρωτοπόρο Εθνικό οι ποδοσφαιριστές του «τοξοβόλου» που αναμένεται να τα παίξουν όλα για όλα στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Το ματς

Ο Ιάλυσος κόντρα στον ουραγό Α.Ο Ζευγολατιού είχε εξ αρχής τον έλεγχο και με πειστικό τρόπο ανάπτυξης ταλαιπώρησε αρκετά την αντίπαλη άμυνα. Παρ όλα αυτά οι γηπεδούχοι απέκρουσαν πρώτοι με τον Ανδρούτσο να αποκρούει το σουτ του Καραγκούνη στο 18΄. Από εκεί και πέρα ο Ιάλυσος ανέλαβε τα ηνία και θα μπορούσε να είχε πάρει το προβάδισμα μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Εκεί η ομάδα του Σάκη Τερζή απειλούσε συνεχώς και με αιχμή του δόρατος τον Ματζάνο είχε τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Ο Αργεντινός επιθετικός απείλησε στο 27΄ σουτάροντας πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 38΄ ο Ρεκλείτης βρήκε εξαιρετικά τον Σταυλά και ο τελευταίος σούταρε ελάχιστα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και στο φινάλε, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Στην επανάληψη ο Ιάλυσος μπήκε πιο αποφασιστικά και πήρε με χαρακτηριστική άνεση τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο 55΄ το επικίνδυνο γύρισμα του Σταθάκη λίγο έλειψε να καταλήξει στα δίχτυα, ενώ στο 65΄ ο Ντουζής είπε δύσκολα όχι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Δελαπόρτα. Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Σάκη Τερζή πήρε το προβάδισμα όταν ο Μπεγλεκτζής έκανε σέντρα σουτ, ο Ντουζής δεν έκανε καλό υπολογισμό και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του με την βοήθεια του δοκαριού για το 0-1. Στο 82΄ ο Μπεγλεκτζής ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής όταν μπήκε από δεξιά στην περιοχή και με ωραίο γύρισμα βρήκε τον Γιώργο Δελαπόρτα που με πλασέ στην κίνηση πέτυχε το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 88΄ με τον Κόλλα να κάνει το γύρισμα από αριστερά και τον Σούλη να στέλνει την μπάλα άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του. Αυτή ήταν και η πιο ολοκληρωμένη εκτός έδρας εμφάνιση του Ιάλυσου φέτος, η οποία μάλιστα συνδυάστηκε και με ευρεία νίκη. Παρότι αγωνιζόταν κόντρα στον ουραγό Α.Ο Ζευγολατιού, η ομάδα του Σάκη Τερζή έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με τον καλύτερο τρόπο.

MVP:

Ο Κώστας Μπεγλεκτζής ήταν αυτός που ξεχώρισε και οδήγησε τον Ιάλυσο στο τρίποντο της νίκης. Ο νεαρός επιθετικός έστω και με λίγη δόση τύχης πέτυχε το 0-1, ενώ δημιούργησε το δεύτερο γκολ για τον Δελαπόρτα. Παράλληλα πίεσε ψηλά και βοήθησε πολύ και ανασταλτικά την ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

Α.Ο Ζευγολατιού: Ντουζής, Κουτσουμπέλας, Γουρδουνιώτης, Σούλη, Πολυδωρόπουλος, Βελεντζάς, Καλλίδης (70΄ Μαντώρος), Καλλίρης, Μαντίγια, Σπέντι (82΄ Μπαρτζής), Καραγκούνης

Ιάλυσος (Σάκης Τερζής): Ανδρούτσος, Σταυλάς, Τσούπρος, Σταθάκης, Ρεκλείτης, Κόλλα (89΄ Καραμανώλης), Δελαπόρτας, Δήμας (85΄ Μαντικός), Μπεγλεκτζής, Ματζάνο (70΄ Παφιάκης), Βλάχος (82΄ Σπάρταλης)