Connect with us

3ος Όμιλος

Ζευγολατιό-Πυθαγόρας 1-0

Published

on

Με γκολ του Χουσελά στο 56 το Ζευγολατιό επικράτησε με 1-0 του Πυθαγόρα ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στην διαδικασία των μπαράζ έχοντας κερδίσει μια αγωνιστική νωρίτερα την άνοδο. Στο 10′ ο Δ. Βελέντζας ο Κλαδάκης έπιασε τη κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Στο 18′ ο Χατζησοφρωνίου σέντραρε ο Κλαδάκης έπιασε το σουτ με τους αμυντικούς να διώχνουν.

Ένα λεπτό αργότερα ο Χατζησοφρωνού έκανε τη κεφαλιά με τον Μπακασέτα να μπλοκάρει, ενώ στο 22′ το σουτ του Γκολέμη πέρασε λίγο έξω.

Στο 28′ ο Πυθαγόρας απάντησε τις ευκαιρίες όμως το σουτ του Καρσά σταμάτησε στην αγκαλιά του Κόντη. Στο 35′ η κεφαλιά του Δ. Βελέντζα δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 40′ οι γηπεδούχοι έχασαν διπλή ευκαιρία με τον Μυργιώτη αρχικά και με τον Κλαδάκη στη συνέχεια. Στην επανάληψη εάν εξαιρεθεί η φάση του γκολ δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ: Κόντης, Χατζησοφρωνίου (57′ Καραϊνδρος), Γκαρμίρης, Βελέντζας Κ., Βελέντζας Δ., Σπυρόπουλος, Παινέσης, Μαλαχάτης, Γκολέμης (80′ Καλλίρης), Μυργιώτης, Κλαδάκης (46′ Χουσελάς)

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Μπακασέτας (85′ Ράλλης), Σαπουνάς, Ευγενικός, Βαγιανός, Ιωαννίδης, Βελονάκης, Σαράντου, Καραδήμος, Κατσικας, Καρσάς, Τσεβάς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply