Connect with us

Γ Εθνική

Ζορίστηκε αλλά νίκησε ο Πανιώνιος, 3-1 τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου

Published

on

Μία ακόμα σημαντική νίκη για τον Ιστορικό στη Γ’ Εθνική, που επικράτησε με 3-1 του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, στη Νέα Σμύρνη.

H ομάδα του Νίκου Κούστα τα βρήκε… σκούρα από τον αντίπαλο του και παρά το γεγονός πως πέτυχε τρία τέρματα, η νίκη δεν ήρθε όσο εύκολα δίχνει το τελικό σκορ.

Οι κυανέρυθροι προηγήθηκαν στο σκορ στο 33′ με τον Γεωργούση, μετά από ωραία πάσα αρχικά του Ρεντζή και ασιστ του Γροντή, ενώ το 2-0 έγινε στο 53′ με ωραίο σουτ του Πίσπα, ξανά μετά από ασιστ του Γροντή.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Φοίνικας αντέδρασε και μείωσε με τον Καπλαντζή και μάλιστα έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 86 με τον Αντωνόπουλο να λέει “όχι” στον Μπιτζή και στο 91′ με το σουτ του Μπιτζή ξανά να περνάει λίγο άουτ.

Και ο Πανιώνιος από την μεριά του δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες κατά την διάρκεια του αγώνα, είχε δοκάρι με τον Στούπη στο 28′, ενώ στην εξέλιξη της ίδιας φάσης ακυρώθηκε γκολ του Γεωργούση ως οφσαιντ.

Το τελικό 3-1 ήρθε στις καθυστερήσεις με ωραίο πλασέ του Τσιμπόκα από θέση τετ α τετ με τον Διασσινό.

Αυτή ήταν η 4η νίκη του Ιστορικού σε πέντε αγώνα, έφτασε τους 13 βαθμούς και έχει ένα ματς λίγοτερο, αυτό με την Ρόδο που θα διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου.

Να σημειωθεί πως ο Φοίνικας ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λαθούρης στο 78′.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κούστας): Αντωνόπουλος, Καρδάμης, Ζούλιας, Γκότοβος, Διονέλλης, Καλύβας, Γροντής, Στούπης, Ρεντζής (62′ Μούντριχας), Πίσπας (90′ Μαρινάκης), Γεωργούσης (85′ Τσιμπόκας).

ΦΙΝΙΚΑΣ (Κρεμμύδας): Διασσινός, Μούγιος, Καρέλης, Χ. Καπλατζής, Τριμπόνιας, Παπαϊωάννου, Π. Καπλατζής, Χατζησοφρωνίου (78′ Μπιτζής), Λαθούρης, Γεωργίου, Πούτσι (57′ Μερκούρης).

ΠΗΓΗ: Panionianea.gr