Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ζορίστηκε, αλλά νίκησε ο Χαραυγιακός – Υπήρξαν εντάσεις

Published

on

Δύσκολη, αλλά πολύτιμη νίκη 1-0 για τον Χαραυγιακό στην Ηλιούπολη κόντρα στον Γ.Σ. Αργυρούπολης. Το τελικό σκορ είναι ίδιο με το περσινό, όπου ξανά οι ‘νερατζούρι’ δύσκολα κατέβαλαν την αντίσταση των ‘οράνιε’ λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος. Σήμερα, ο Θέμης Γουσούλης έχοντας την συμβολή του Γιώργου Λεβέντη έκρινε την αναμέτρηση με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Ζήση και σύγχυση στα καρέ του Δημήτρη Ε. Λεβέντη στο 30′. Πέντε λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Ι. Λεβέντης είδε την δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε νωρίς από τον διαιτητή Σφακιανάκη. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι στρίμωξαν το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ και είχαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Τελικά, το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους και έφερε το ιστορικό σωματείο από την Ηλιούπολη μόνο-δεύτερο στο -3 από το Αιγάλεω. Αντίθετα, ο ΓΣΑ έχει 9 πόντους στην ένατη θέση και φιλοδοξεί να βρει τα πατήματα του.

Μικροεντάσεις στην κερκίδα

Ένταση είχαμε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αρχικά, στο 35′ μερικοί φίλοι των γηπεδούχων κινήθηκαν προς εκείνων του ΓΣΑ και έσκισαν το πανό ενός πρώην φίλου του συλλόγου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί επεισόδιο για λίγο, όμως με την γρήγορη αντίδραση των ψυχραιμότερων βρέθηκε λύση. Τέλος, οι άνθρωποι της Αργυρούπολης ενοχλήθηκαν με την ενέργεια του διαιτητή να γράψει στο φύλλο αγώνος τις ύβρεις των οπαδών τους προς ΕΠΣΑ και διαιτησία. Δεν αρνούνται στην συμπεριφορά των οπαδών τους, όμως ουδέποτε ο έμπειρος ρέφερι ενημέρωσε τον σύλλογο για να γίνει έκκληση και να σταματήσουν.

Διαιτητές: Σφακιανάκης Ι., Μπατζιόπουλος Σ., Κουντουρέλης Γ.

Χαραυγιακός (Βαγγέλης Χαντές): Αδαμόπουλος, Γκίκα, Βουρλούμης, Βαζούκης, Κατσαμπάνης, Τουγουντζόγλου, Γουσούλης Θ., Ζέλο, Κωνσταντίνου (82′ Στασινόπουλος), Λεβέντης (59′ Τζανετάκος), Ζήσης (72′ Ντακόβ).

Αργυρούπολη (Γιάννης Λεβέντης): Λεβέντης Δ-Ε, Μαριώτης (70′ Πάλογλου), Παπαντωνάκης Ν., Παπαντωνάκης Μ., Παπακωνσταντίνου (60′ Μένταυλος), Ντούβλης, Λεβέντης Δ.Ι., Υφαντής, Αγγελόπουλος (53′ Ακογλάνης), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

Photo: Sportifico.gr – Xristos Xostikidis