Connect with us

stoplekto

«Ζωγραφιές» από Κανδεράκη και Γαλανόπουλο στα Μελίσσια

Published

on

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ο Απόλλων «διέλυσε» με 5-1 τον Νεοπεντελικό στα Μελίσσια και ανέβηκε στη δεύτερη θέση αριθμώντας 36 βαθμούς. Οι Γαλανόπουλος και Κανδεράκης είχαν πολλά κέφια, καθάρισαν από νωρίς το τρίποντο και άφησαν την ομάδα του Δημοσθένη Σταμάτη να ισοβαθμεί στην 13η θέση έχοντας 14 πόντους, όπως ο Άτταλος Ν.Φ. και το Ψυχικό.

Μόλις στο 4’ ο Γαλανόπουλος αξιοποίησε τη σέντρα του Βλογιαννίτη και άνοιξε το σκορ με μονοκόμματο σουτ, ενώ στο 14’ τη σκυτάλη πήρε ο Κανδεράκης γράφοντας με υπέροχο σουτ το 2-0. Παρά τα δυο τέρματα, οι γηπεδούχοι έδειξαν σημάδια «ζωής», πίεσαν αρκετά για επτά λεπτά και στο 26’ είδαν τη «λόμπα» του Σγαντσού να σταματά στο δοκάρι του Σύρακα.

Αυτός που βρήκε «δίχτυα» ήταν στο 33’ ο Γαλανόπουλος αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε ο Μήτρου, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Κανδεράκης μετουσίωσε σε γκολ την όμορφη συνεργασία με τον Γογγολίδη για το 4-0. Στο 51’ ο Κωνσταντίνου βγήκε τετ α τετ και σημείωσε το γκολ της τιμής για τους «βυσσινί» (4-1), προτού ο Γαλανόπουλος φτάσει στο χατ-τρικ στο 67’ ευστοχώντας σε δεύτερο πέναλτι που κέρδισε, αυτή τη φορά, ο Βλάχος. Μάλιστα, ο Δέκος αμφισβήτησε την απόφαση του διαιτητή και αντίκρισε απευθείας την κόκκινη του Φίτσα για εξύβριση.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φίτσας Β., Γενναίος Ν., Κωσταγιάννης Α.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Δήμος Σταμάτης): Καραλής, Παρασκευόπουλος, Μπουλούκος (61′ Σκούταρης), Δέκος, Τριανταφύλλου, Κάππος, Γαγάκας, Σγαντσός, Κωνσταντίνου (71′ Μαρουλίδης), Τσώνης (71′ Αντωνόπουλος), Σαγματόπουλος Σ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Σύρακας, Βλάχος, Βλογιαννίτης (66′ Αρτσάνος), Λυμπερόπουλος (58′ Ψάλλας), Κούκος Β., Αγκόλι, Μήτρου, Γαλανόπουλος, Οικονομόπουλος, Κανδεράκης, Γογγολίδης (74′ Αντωνόπουλος).