Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ζωντανή για την άνοδο η Κηπούπολη, 4-3 τον ΑΟ Ιλίου

Published

on

Πολύ μεγάλη νίκη που την κρατάει ζωντανή στη μάχη της ανόδου πέτυχε η Κηπούπολη, που επικράτησε επί του ΑΟ Ιλίου με 4-3.

Έφτασε έτσι τους 54 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 48 και τέθηκαν νοκ άουτ από την μάχη του τίτλου.

Στο 6′ ο Ελεύθερος εκμεταλλεύτηκε σοβαρό αμυντικό λάθος των γηπεδούχων και αφού απέφυγε τον γκολκίπερ με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 20′ ήρθε η ισοφάριση όταν ο Κούτρης εκτέλεσε φάουλ, ο γκολκίπερ Αδαμόπουλος αδράνησε και ο Πανίδης με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 29′ οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι το προβάδισμα όταν ο Μαρκάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Λάχας με εξαιρετική κεφαλιά έκανε το 1-2. Όμως το προβάδισμα τους δεν κράτησε πολύ, αφού στο 31′ η Κηπούπολη κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού με τον Μάζη να εκτελεί εύστοχα κάνοντας το 2-2. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή στο 45′ όταν σε μια αντεπίθεση ο Τζαρέλλας με πλασέ έκανε το 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 56′ όταν ο Κιτσώνης γύρισε στον Κοντό, που με σουτ έκανε το 3-3. Όμως στο 72′ η Κηπούπολη εκτέλεσε κόρνερ, ο Αδαμόπουλος έμεινε και πάλι κολλημένος στα δοκάρια του και ο Ηλιόπουλος με κεφαλιά έκανε το τελικό 4-3.

ΚΗΠΟΎΠΟΛΗ: Γονιδάκης, Μπίσκος, Πανίδης, Λουκάκης, Σαββουλίδης, Κούτρης, Καλέμης (73′ Καλαμοτουσάκης), Αθανασόπουλος, Ηλιόπουλος (88′ Βογιατζής), Τζαρέλλας, Μάζης.

ΑΟ ΙΛΊΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Σπίρι, Δαούτης, Μάλλιος (81′ Μαργαρώνης), Λάχας, Ελεύθερος, Μαρκάκης, Κοντός, Λερούτσος, Τζώρτζης (81′ Τζόκας).