Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ζωντανή η Ανθούπολη, 1-0 τη Δόξα Βύρωνος με σοβαρά επεισόδια στο φινάλε

Published

on

Ζωντανή στη μάχη της παραμονής παρέμεινε η Ανθούπολη, που επικράτησε με γκολ στις καθυστερήσεις με 1-0 επί της Δόξας Βύρωνος.

Εφτασε έτσι τους 24 βαθμούς και με νίκη την τελευταία αγωνιστική με τον Κένταυρο Βριλησσίων παραμένει στην κατηγορία. Αντίθετα η Δόξα είναι πλέον σε δραματική θέση, αφού έμεινε στους 23 βαθμούς και για να σωθεί θα πρέπει να κερδίσει τον Αγιο Δημήτριο και ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Ανθούπολη τον Κένταυρο ή να μην κερδίσει ο ΑΟ Περιστερίου τον Αγιαξ Ταύρου.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 90+2′ ο Μπίμπιζας, ενώ μετά τη λήξη του αγώνα σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια, αφού φίλαθλοι των φιλοξενουμένων επιτέθηκαν στα αποδυτήρια των διαιτητών με την αστυνομία να καλείται να επιβάλλει την τάξη…

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Δρίβας, Δούκας (46′ Κακιώρης), Μανουσέλης (65′ Στρείδης Ν.) (90+2′ λ.τρ. Κωνσταντινίδης), Πάσσαρης, Μπίμπιζας, Αρβανίτης (74′ Παπανίκος), Ρεζτσόβ, Ξυνογαλάς (46′ Κυριαζής), Νικολόπουλος, Αντωνόπουλος, Καλογέρης.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Μεϊμάρογλου, Κίλιας, Βουτάς, Ρωμανός, Κοσσυβάκης (71′ Ζευκιλής), Βλάχας, Κουτσαυτίκης (78′ Μίζιος), Μαρίνης, Χαλβαντζής, Σκούρας (88′ Στατήρης), Λεβέντης (73′ Νικόλας).