Connect with us

5ος Όμιλος

Ζωντανή η Επισκοπή, 1-0 τον ΠΟΑ

Published

on

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Επισκοπή επικρατώντας του φορμαρισμένου ΠΟΑ με 1-0.

Η ομάδα της Επισκοπής μπήκε πολύ δυνατά στο α’ ημίχρονο, δημιούργησε ευκαιρίες απέναντι σ’ έναν ΠΟΑ πολύ δυνατό που ξεκάθαρα ήθελε να προστατέψει τα νώτα του.

Στο 13’ ο Σερβιλάκης εκτελέσε ένα φάουλ και ο Παπαδομιχελάκης με κεφαλιά λίγο έλειψε να σκοράρει κατά της ομάδας του στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ.

Στο 14’ ο Τίρα σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Μανουσάκη και ο πορτιέρο του ΠΟΑ παραχώρησε κόρνερ.

Στο 15’ η γρήγορη αντεπίθεση του ΠΟΑ έφερε τον Καϊμακαμούδη σε θέση βολής όμως το σουτ που έπιασε κατέληξε αδύναμα στην αγκαλιά του Χανιωτάκη.

Στο 16’ από το κόρνερ του Σερβιλάκη επικράτησε σύγχυση στα καρέ του Μανουσάκη που μετά από δύο «γεμίσματα» έδιωξαν οι αμυντικοί όπως-όπως.

Στο 17’ ο Σερβιλάκης βρέθηκε στη γωνία της μεγάλης περιοχής μόνος του και σούταρε με δύναμη στέλνοντας τη μπάλα να φύγει λίγο άουτ.

Ο Πλουσής από πλάγια αριστερά επιχείρησε μια σέντρα-σουτ που έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Χανιωτάκη.

Στο 35’ το δυνατό σουτ του Καρλίτο μπλόκαρε ο Χανιωτάκης.

Στο 45’ από την εκτέλεση κόρνερ του Σερβιλάκη, ο Ρούσσης κέρδισε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 52’ ο Βιέντ μπήκε ταχύτατα μόνος του μέσα στην περιοχή όμως το πλασέ που έκανε δεν ήταν καθόλου καλό.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0: Από το καταπληκτικό χτύπημα φάουλ του Σουμπασάκη στο 79′, ο Γεωργούλης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η διαιτησία: Κουκουράκης, Μαυρεδάκης, Τσιλίκας (Χανίων). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν: Σέχου, Καρβελάς. Στο 85′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Παπαδομιχελάκης.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιοκαριδάκκης-Χαρλαύτης): Χανιωτάκης, Λαζαρίδης, Σερβιλάκης, Σέχου, Ρούσσης, Νάκας, Βιέντ (80′ Σαββίδης), Σωπασής (72’ Γιόρνταν), Κατσικοκέρης, Ρικαρντίνιο (46’ Σουμπασάκης), Τίρα (50’ λ.τ. Γεωργούλης).
ΠΟΑ (Σκύβαλος): Μανουσάκης, Βρεττός, Πετράκης, Παπαδομιχελάκης, Πολυζάς, Παναγιωτάκης (65’ Ρωμανάκης), Καρβελάς (74’ Φραγκιαδάκης), Καρλίτο, Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης, Πλουσσής (84′ Ξεπαπαδάκης).