Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ζωντανός για την άνοδο ο Αγιος Δημήτριος, 1-0 τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Published

on

Ζωντανός στη μάχη της ανόδου έμεινε ο Αγιος Δημήτριος, που επικρλατησε επί του Απόλλωνα Χαλανδρίου με 1-0 και πήρε την πρώτη του νίκη στα μπαράζ ανόδου.

Η Μπάρτσα για να πάρει την άνοδο θέλει τη νίκη ή την ισοπαλία στο εκτός έδρας ματς με τον Φοίνικα Περιστερίου. Από την άλλη πλευρά ο Απόλλωνας που γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από 4 ισοπαλίες, θέλει νίκη με τη Δόξα και παράλληλα να μην νικήσει ο Αγιος Δημήτριος στο άλλο ματς. Αν τα καταφέρει και το Φοίνικας – Αγιος Δημήτριος λήξει ισόπαλο, τότε ο Απόλλωνας παίρνει την άνοδο. Αν ικήσει ο Απόλλωνας και παράλληλα νικήσει και ο Φοίνικας, τότε οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν σε νέο μπαράζ μεταξύ τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Απόλλωνας είχε την πρωτοβουλία στη μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά ο Αγιος Δημήτριος ήταν πιο ουσιαστικός και με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ερμάλ στο 64′ πήρε τη νίκη. Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίχτες, αφού στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Λυμπερόπουλος.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Μανώλης, Καρκασίνας, Χιώτης, Πλάκα, Τσάκος, Φούφας (89′ Καρπέτας), Αρώνης, Βλάμης, Μεντί, Ερμάλ (70′ Γαβαλάς), Ρίζος (90′ Συκαράς)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Πρόξενος (70′ Ζκέρης), Ψάλλας, Παναγιώτου, Αγκόλλη, Νίνος (65′ Μπεθάνης), Κανδεράκης, Στεργιώτης (65′ Λυμπερόπουλος), Γιουνί, Παπουτσής (85′ Κούρος).