Connect with us

5ος Όμιλος

«Ζωντανός» και πάλι ο Εθνικός- 1-1 στο 89’ μέσα στο Μοσχάτο

Published

on

Για δεύτερη σερί βδομάδα ο Εθνικός Πειραιά αρνείται να ηττηθεί, καθώς βγήκε αλώβητος από το πειραϊκό ντέρμπι καταφέρνοντας να ισοφαρίσει στο 89′ σε 1-1 την αναποτελεσματική ΑΕ Μοσχάτου μέσα στο “σπίτι” της.

Οι γηπεδούχοι του Βασίλη Σπάθα άνοιξαν το σκορ με τον Ζελέκου στο 32′, αλλά δεν μπόρεσαν στη συνέχεια να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν με τους Κατίδη, Ψυχογιό, Ζελέκου και Κοτσοβό, κάτι το οποίο το πλήρωσαν.

Στο 87′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα, καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Βινίσιους, ενώ είχαν γίνει και οι τέσσερις αλλαγές. Σαν  να μην έφτανε αυτό, λίγο αργότερα στο 89′ οι Πειραιώτες σημείωσαν το πολύτιμο γκολ της ισοφάρισης με τον Γκέτση, αποδρώντας έτσι από μια δύσκολη έδρα.

Διαιτήτευσε ο Μπαϊρακτάρης, από τον σύνδεσμο Αθηνών.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ(Βασίλης Σπάθας): Γιώρας, Σταύρου, Μανιδάκης ,Μπέτσος, Ντουμερέτ, Κατίδης(66’ Κορνελάτος), Ζελέκου, Βινίσιους, Ευθυμιάδης(72’ Κοτσοβός), Πασαλίδης(78’ Φιαμέγκος), Νιζάμης(60’ Ψυχογιός).

ΕΘΝΙΚΟΣ(Μουράτ Σεροπιάν): Κατσούλης, Νταούλιας, Λώλος, Μουσταφίδης, Ευαγγέλου, Σκεντεράι(46’ Σαραντόπουλος), Γκέτση, Διάκος(76’ Μουδούρογλου), Τσιντώνης(46’ Δημακάκος), Πολίτης, Χατζηστάμος(72’ Παπαγεωργίου).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ