Connect with us

Γ Εθνική

Ζωντανός με ανατροπή ο Ερμής Ζωνιανών, 3-2 τον Απόλλωνα Σμύρνης που έμπλεξε…

Published

on

Σκοράροντας δύο φορές με τον Μανώλη Τουρνάκη στα τελευταία λεπτά, ο Ερμής Ζωνιανών επικράτησε 3-2 του Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

 

Η κρητική ομάδα εξακολουθεί να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο έχει μαθηματικές ελπίδες για παραμονή.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Ερμή Ζωνιανών καθώς μόλις στο 14ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Συγκεκριμένα ο Κωστάκης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή και ο Μπαμπουλάκης από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0.

 

Παρότι ο Ερμής Ζωνιανών είχε το υπέρ του αποτέλεσμα και έψαχνε να βρει και δεύτερο γκολ τα αμυντικά κενά και τα προσωπικά λάθη δεν κατάφεραν να του κρατήσουν το προβάδισμα.

Ο Απόλλων Σμύρνης λοιπόν εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και κατάφερε στο 37ο λεπτό να φέρει το ματς στα ίσα με τον Σάλλα να γράφει το 1-1.

 

Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Μηνά Πίτσου, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς πριν βγει το ημίχρονο με τον Κορφιάτη να γράφει στο 42’ το 1-2 που ήταν και το αποτέλεσμα των πρώτων 45 λεπτών.

 

Στην επανάληψη ο Ερμής Ζωνιανών ήταν αναγκασμένος να ανεβάσει την απόδοση του και τις γραμμές του προκειμένου να ισοφαρίσει σύντομα για να ξανά μπει στο κόλπο του τρίποντου, αφού δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για αυτόν.

 

Η ομάδα του Μηνά Πίτσου πίεζε για την ισοφάριση χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για το 2-2, ενώ και από την άλλη ο Απόλλων Σμύρνης είχε τις καλές στιγμές του, αφού έβρισκε κενά στην άμυνα του Ερμή Ζωνιανών.

 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο (μαζί με τις καθυστερήσεις) η ψυχή και το πάθος των γηπεδούχων μίλησε, αφού ο Τουρνάκης στο 84’ άναψε την… σπίθα κάνοντας το 2-2 δίνοντας νέες ελπίδες και κουράγιο στην ομάδα.

 

Ο Ερμής Ζωνιανών πίεσε ασφυκτικά τον Απόλλων Σμύρνης και τελικά ο Τουρνάκης και πάλι βρήκε την λύση στην τελευταία φάση γράφοντας το 3-2 δίνοντας ακόμα ελπίδες στην ομάδα του για παραμονή στην κατηγορία.

 

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Δερμιτζάκης, Αυγουστάκης, Γεμιστός (88′ Σαρρής), Μπαμπουλάκης, Ρουμπάκης (55′ Παππάς), Τουρνάκης, Αλεξάκης, Κεφαλούκος (65′ Ζερβός), Κωστάκης, Λίτσκας, Σκουτέλης.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Καλούδης, Λιάκος (Μίχος), Πριόνας, Ρόδης, Τασιούλης, Παπαχρονόπουλος, Πιαστόπουλος, Σάλα (Χαϊκάλης), Καραγκούνης (Χριστόπουλος), Κορφιάτης (Μελιόπουλος), Πατίλας.

ΠΗΓΗ: Liganews