Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ζωντανός ο Αγιαξ Ταύρου, 3-0 τους Αγιους Αναργύρους

Published

on

Μεγάλη νίκη πήρε ο Αγιαξ Ταύρου, που επικράτησε με 3-0 επί των Αγίων Αναργύρων και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου.

Εφτασε έτσι τους 20 βαθμούς, ενώ οι Αγιοι Ανάργυροι υπέστησαν δεύτερη συνεχόμενη βαριά ήττα και έμειναν στους 18 βαθμούς.

Στο 15′ ο Σέρτζιο Σέχου έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 57′ ο Στατήρης έκανε το 2-0, ενώ στο 60′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Κατσάρα με 2η κίτρινη. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 78′ ο Καλαμάτας.

 

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν σε μία από τις πρώτες στατικές τους φάσεις και, συγκεκριμένα, στο 15ο λεπτό, όταν ο Μαρούσης εκτέλεσε φάουλ και ο Σ. Σέχου βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, για να την στείλει στα δίχτυα με προβολή (1-0). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, όμως αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολο να διασπάσουν τη συμπαγή αμυντική γραμμή των γηπεδούχων και να φτάσουν με αξιώσεις απέναντι στον γκολκίπερ Γεωργίου, που έκανε το ντεμπούτο του.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Γεωργίου, Χασιώτης, Παπακωνσταντίνου, Μαρούσης, Δρόσης, Παπαευθυμίου, Καλαμάτας (89′ Μαντζιούτας), Μαυροβουνιώτης, Σέχου (75′ Αναστασίου), Γκαρδιακός (81′ Πάσα), Στατήρης

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Γενίδογαν (81′ Κωσταδήμας), Κατσάρας, Γεωργαμλής, Κατσίβελας (65′ Παπουλίδης), Αρβανιτάκης, Πρισιμιτζής (65′ Χαραλάμπου), Φωτόπουλος, Πετανάι.