Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ζωντανός ο Βύρωνας, 3-0 την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων που βουλιάζει

Published

on

Ζωντανός στη μάχη της παραμονής έμεινε ο Βύρωνας, που επικράτησε με 3-0 επί της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων πετυχαίνοντας έτσι την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του.

Εφτασε έτσι τους 7 βαθμούς, ενώ η Ελπίδα παραμένει χωρίς νίκη και έμεινε στους 3 βαθμούς, με τον υποβιβασμό να δείχνει πλέον αναπόφευκτος.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, με τον Βύρωνα ωστόσο στις κλασικές ευκαιρίες που είχε, κατάφερε να πετύχει δύο γκολ και να βάλει ισχυρές βάσεις για τη νίκη. Στο 21ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Κυρμαζόγλου πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 30′, ο Ζαφείρης έκανε ωραία ατομική ενέργεια και με όμορφο δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Νικολίτσα για το 2-0.

Στο 43′, η Ελπίδα έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Ροκανά στην πλάτη της άμυνας, ο Ντάλλας βρέθηκε απέναντι στον Τσαλαμάτα, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ. Το 2-0 ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε και το δεύτερο, με τον Λάνη να βγάζει όμορφη μπαλιά στον Ντάλλα, ο οποίος στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Βύρωνα, είδε το σουτ του να αποκρούεται σε κόρνερ.

Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να διαχειριστούν το προβάδισμα τους. Το σουτ του Ντάλλα στο 78′ από πλάγια θέση πέρασε άουτ. Στο 83′ , έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Ζαφείρη από αριστερά, γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι όπου ο επερχόμενος Τσαβαλιάς έκανε το 3-0 με δυνατό σουτ, ένα σκορ όπου έμεινε μέχρι το τέλος…

ΑΟ ΒΥΡΩΝΑ: Τσαλαμάτας, Λιάτσος, Καλατζής, Κυρμαζόγλου, Σκαρώνης, Σπανουδάκης, Ζαφείρης, Δήμος (61′ Γκουτσούλας), Δημάκης (86′ Σκέμπι), Μπαλαφούτης (61′ Τσαβαλιάς), Ζάγκας (61′ Κουντουριώτης)

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Νικολίτσας, Γιαμαρέλος (85′ Σπυρόπουλος), Λάνη, Παππάς, Λυμπερόπουλος, Κουνάδης, Κοτταρίδης, Κολτούκης (40′ Ντάλλας), Ροκανάς (74′ Κάβουρας), Πάσχος, Κίτσος (40′ Ζενουνλλάρι)

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ