Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ζωντανός ο Ιάσωνας, 5-0 τον Ατλαντα Κυψέλης

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση ο Ιάσωνας επικράτησε με το εμφατικό 5-0 επί του Ατλαντα Κυψέλης και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής.

Εφτασε έτσι τους 19 βαθμούς και προσπέρασε τον αντίπαλο του που έμεινε στους 18, ενώ παράλληλα πήρε το αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας. Την τελευταία αγωνιστική ο Ιάσωνας θα παίξει εκτός με την Πεύκη, ενώ ο Ατλας θα υποδεχτεί τον ΠΟΨ. Αν ο Ατλας δεν νικήσει, τότε αυτόματα υποβιβάζεται και ο Ιάσωνας πάει στα μπαράζ παραμονής. Αν ο Ατλας νικήσει, τότε θα περιμένει ήττα ή ισοπαλία του Ιάσωνα για να πάει αυτός στα μπαράζ παραμονής και να υποβιβαστεί ο Ιάσωνας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος και στο 13′ ο Κουρεμάδας έκανε το 1-0, ενώ ο ίδιος παίχτης στο 22′ έκανε το 2-0. Στο 27′ ο Γέρος έκανε το 3-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Κεφαλάς, που με δύο προσωπικά γκολ στο 60′ και στο 79′ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

ΙΑΣΩΝΑΣ: Πιτσινής, Μπράβος, Γλέζος, Λύχνος, Κουρεμάδας, Τραγανός (67′ Μουλάι), Αποστολόπουλος (67′ Αλετράς), Γουσέτης (85′ Καστριώτης), Κερασιώτης, Κεφαλάς (85′ Νίτσας), Γέρος (60′ Μπαϊρακτάρης).

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: Λάτσης, Χατζίου (31′ Καραφλής), Τσιτσόπουλος, Κοσμίδης (74′ Ντε Αμπρό), Β. Νάσι, Τελάι, Λιβάνιος, Κόστα, Τσικούνας (43′ Α. Νάσι), Καβαλιέρης, Γεράνης (43′ Σ. Νάσι).